2777
2789

تو زمانی کہ فست ھستین مثلن اون ۱۶ ساعت کہ چیزی نباید بخوری ورزش کنم یا وقتی فست تموم شد ورزش کنم ؟میزان خورد و خوراک وقتی فست تموم شد چقدر باشہ مثل قبل کہ میخوردم یا کمتر؟دورہ پریود ھم بگیرم رژیم فستینگ ؟بعد وقت پریود ورزش کششی ایراد ندارہ؟

ت گرسنگی اصن ادم انرژی ورزش نداره بعد فست بهتره غذاتو یک سوم معدت کن مثلن اگ مدت سه لیوان اب جا داره و بعد سه لیوان احساس سیری میکنی حجم غذات به اندازه یه لیوان باشه یه لیوانم نوشیدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ت گرسنگی اصن ادم انرژی ورزش نداره بعد فست بهتره غذاتو یک سوم معدت کن مثلن اگ مدت سه لیوان اب جا داره ...

با این روش یہ کم احساس ضعف دارم ولی حاضرم انجام بدم ۸۰ ھستم میخوام ۶۵ بشم بہ نظرتون جواب میدہ بہ وزن دلخواہ میرسم؟

با این روش یہ کم احساس ضعف دارم ولی حاضرم انجام بدم ۸۰ ھستم میخوام ۶۵ بشم بہ نظرتون جواب میدہ بہ وزن ...

میتونی ورزشو انجام ندی این خودش کارتو راه میندازه ظهرا میتونی یک لیوان نوشیدنی یا یه میوه بخوری،ولی اگ ب روش اصولیش بری بعد یه هفته کلن اشتهات بسته میشه

مکملی میشناسی ھمہ ویتامین ھا رو داشتہ باشہ؟

من از این استفاده میکنم دکتر قبلن برا اجیم نوشته بود ولی فک میکنم چیز جالبی نی البته نمیدونم اخه مگ میشه کلیسمو اهنو همزمان خورد ،نمیدونم استاندارده یا ن دگ همینجوری میخورم