2777
2789
عنوان

بیایید بگید تنها نیستم من

181 بازدید | 21 پست

من از خودم جدیدا بدم میاد 

جایی که من  کار میکنم آدمای مختلف زیادی میان میرن همه ی دخترا یی که میبینم همسن من هستن به خودشون رسیدن مژه دارن ناخن دارن آرایش کردن موها کراتین

اما من ظاهر ساده ای دارم و شبیه دخترای دهه ۶۰ بدون آرایش و بدون مژه ناخن میرم سرکار

یعنی میخوام منم مژه و...بزارم اما اینجوری ام که نمیتونم مدام برسم آخر سرم هیچ کسی ازم حس  مثبت نمیگیره و همه به ظاهر شیر پاستوریزه نگام میکنن

خلاصه اینکه حس پوچی و تباهی دارم 🥺

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا این تصور خیلی اشتباهه❤️

بنظرم ی کم آرایش کن برای روحیت هم خیلی خوبه

اما مژه و ناخن اونقدر اهمیتی نداره بجاش سعی کن ناخن هات همیشه مرتب و تمیز باشن و همینطور موهات

آراسته بودن از هرچیزی شیک تره

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

ناراحتی برای چی آخه کارت درسته

اتفاقا اونایی که ظاهر چسبیدن باطن و فراموش کردن شدید مادی گرا و ظاهر بین هستن و به پوچی میرسن چون از اصل و روحشون فاصله گرفتن

سادگی قشنگ و جذاب هست به اندازه کافی