2777
2789

نکن پشیمون می شی...اقوام ما انجام دادن الان می گن غذا نمی تونیم بخوریم مثلا گشنش می شه اما دلش نمی خواد از بوی غذا حالش بد می شه فقط نون خشک می خوره.. فقط با مولتی ویتامین زنده است..و به شدت لاغر شده پوست استخون 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خواهرم خیلی چاق بود عمل کرد خیلی لاغر وزیبا شد اماالان دچار مشکل شده معده ش یه نوع ویروسی گرفته که اجازه نمیده ویتامینا جذب بدنش شن بشدت کم خون شده  بهش خون وصل میکنن

لطفالایک نکنید،ممنون

چون دیدم تو تصمیم عمل هستی کسی که ۸ ماهه عمل کرده بهت میگه اینارو 

من با وزن ۱۲۷ کیلو عمل کردم 

این وزن برای دختر ۲۴ ساله افتضاح بود 

زانو درد 

اعتماد بنفس پایین 

کبد چرب 

کم شدن فعالیت بدنی بدلیل سخت بودم تحرک

و....

من بهترین تصمیم و گرفتم قبل عمل تا مغز استخون(مثال زدم) و ازمایش میدی که هیچ مشکلی نداشته باشی 

هیچ خطری تهدیدت نمیکنه فقط باید تصمیم بگیری 

من خصوصی عمل کردم با شهریار عزیزی آزاد 

دکتر بشدت محترم و کار بلد با صبر و حوصله همه جواب هاتو میده هنوز بعد ۸ ماه پیام بدم ۱ ساعت نشده جواب میده 

هیچ مشکلی نداشتم دوهفته اول درد داره انگار ورزش شدید شکم کردی معدت اصلا گرسنه نمیشه اوایل بخاطر التهاب و ..خیلی کم میخوری به مرور معده باز میشه ولی نه مثل قبل حرف اذیت میشی اوایل ولی کشنده نیس غیر قابل تحمل نیس بعد دوهفته میری رو ترازو همه ی دردا از بین میره حتی تنها هم میتونی بمونی بعد عمل ولی همراه کنارت باشه یکی دوهفته خیلی راحتهههه برای کار خصوصی اصلا با کسی کار نداری برای درد هم شیاف آروم میکنه تنها سختی برای من جوراب ضد آمبولی بود پاهام تپل بود خیلی اذیت میشدم بهترین تصمیم زندگیم بود ازمایش هامم تازه دادم هیچ مشکلی ندارم ۸۵ کیلو شدم ۸ کیلو دیگه هدفمه کم کنم هنوز کاهش وزنم قطع نشده من حتی برای عمل یه تیکه طلا فروختم اصلا پشیمون نیستم اصلا کم غذا خوردن هم اذیت نمیشی مغز میفهمه لقمه اول با صدم یه مزه رو میده وقتی معده پر شده چشم هم به مرور عادت میکنه اگه شرایط داری بیمارستان خصوصی برو اصلا اذیت نمیشی همه ی تجربه هارو گفتم هرچی زودتر عمل کنی برات بهتره اینم بگم من نمیگم حتما عمل کن اگه میتونی رژیم بگیر میتونی ورزش کن همه ی راه هارو برو ولی با چاقی دست و پنجه نرم نکن چاق که باشی زشت تر دیده میشه صورتت کمتر بقیه دوست دارن حتی تو جامعه هم کمتر مورد توجه قرار میگیری همه اینا تجربه من بود ایشالا تونسته باشم کمک کنم

چون دیدم تو تصمیم عمل هستی کسی که ۸ ماهه عمل کرده بهت میگه اینارو من با وزن ۱۲۷ کیلو عمل کردم این وز ...

سلام عزیزم ممنونم ک وقت گذاشتی برام 

خدا ازت راضی باشه 

بله منم حتما عمل میکنم وزنم150کیلو و 34سالمه 

الان دیسک کمر دارم 

یکم پول کم دارم ولی اولین فرصت ک پول ب دستم بیاد جراحی میکنم 

شما کدوم بیمارستان بودین 

چقدر شد هزینه عمل 

و خدایی ک ب شدت کافیست