چند روزی شبا بیدارم ارامش و سکوت شب نیاز دارم فکر می کنم تو سرم جنگه همش ادمای گذشته فکر ها حسرت ها مثل مته تو مغزمم و اینکه دوست ندارم روزها بیدار باشم به ادما جواب پس بدم معاشرت کنم برم بیرون و احساس ها مو از دست دادم نه ذوقی نه شوق زندگی هیچی خوشحالم نمی کنم بازم بگم 🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیززم نمیخوام ناراحتت کنم ولی اگه بچت خدای نکرده سنوروم داشته باشه و توسونو مشخص بشه خیلی خوبه من ا ...
بمیرررم😭😭😭
من هرجور میخوام به خانمای باردار که سقط میکنن یا مشکل دار میشن و ختم بارداری میشن بفهمونم که قدر عافیت بدونن و شکر کنن که بچه با مشکل دنیا نیاوردن زبونم قاصره
کاش پیامتو همه ببینن و راضی باشن به رضای خدا...و انقدر آه و ناله و ناراحتی و گریه نکنن...
من دیگه بغض هامو با اب می دم پایین گلوم به شدت می سوزه ولی اشکی نست دیگه واقعا زندگی برام معنی نداره ادم هایی که ذوق دارن می بینم حسرت می کشم حسودی مس کنم کاش منم می تونستم یه بار دیگه اینا رو تجربه کنم