2777
2789
عنوان

اونایی که بیدارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 55 پست

چند روزی شبا بیدارم ارامش و سکوت شب نیاز دارم فکر می کنم تو سرم جنگه همش ادمای گذشته فکر ها حسرت ها مثل مته تو مغزمم و اینکه دوست ندارم روزها بیدار باشم به ادما جواب پس بدم معاشرت کنم برم بیرون و احساس ها مو از دست دادم نه ذوقی نه شوق زندگی هیچی خوشحالم نمی کنم بازم بگم 🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی حتی یه صلوات

هر روز دارم برای امام زمان صلوات میفرستم 

پنج تا یاسین هم نذر حصرت ام البنین کردم هر هفته میخونم 

سفره حضرت ابوالفضل 

نذر عروسک حضرت رقیه 

نذر شیر حضرت علی اصغر 

نذر تسبیح حصرت زینب 

نذر گلاب امام رضا 

در خونه همشون رفتم ...

خدایا ناامیدمون نکن 😭😭😭😭

هر روز دارم برای امام زمان صلوات میفرستم پنج تا یاسین هم نذر حصرت ام البنین کردم هر هفته میخونم سفره ...

انشااله

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

انگار منو توصیف کردی

اینکه نمی تونم گریه کنم یا از ته دل بخندم وقتی فکر می کنم گلوم می سوزه از درون اتیش می گسرم ولی دریغ از اشک انگار مردم زمان به سرعت می گذره من راکد 

سلام درخواست دوستی میدم دوس داشتی قبول کن برا بارداری بعدیت راهنماییت کنم

زیاد نمیام اینجا 

اگه بخیر بگذره دیگه بچه نمی خوام 

یکی قبلی هم ۵ سال پیش سقط کردم .زیر سه ماه بود 

احتمالا قسمت نیست یا ناشکری خودمم هست .

راضی به رضای خدا 

امیدوارم فقط به خیر بگذره 

عزیززم نمیخوام ناراحتت کنم ولی اگه بچت خدای نکرده سنوروم داشته باشه و توسونو مشخص بشه خیلی خوبه من ا ...

بمیرررم😭😭😭

من هرجور میخوام به خانمای باردار که سقط میکنن یا مشکل دار میشن و ختم بارداری میشن بفهمونم که قدر عافیت بدونن و شکر کنن که بچه با مشکل دنیا نیاوردن زبونم قاصره

کاش پیامتو همه ببینن و راضی باشن به رضای خدا...و انقدر آه و ناله و ناراحتی و گریه نکنن...

دلم آتیش گرفت واستون....یاد درد خودم افتادم😔

وای منم ن میتونم گریه کنم نه از ته دل خوشحال شم

من دیگه بغض هامو با اب می دم پایین گلوم به شدت می سوزه ولی اشکی نست دیگه واقعا زندگی برام معنی نداره ادم هایی که ذوق دارن می بینم حسرت می کشم حسودی مس کنم کاش منم می تونستم یه بار دیگه اینا رو تجربه کنم