2777
2789

من یه حاجت دارم که خیلی خیلی حس می کنم بهش نزدیکم یا بهش رسیدم چون براش انقدر گریه کردم خیلی ناراحت بودم خدا کمکم کرد این دو روز آرامش دارم داشتم میمردم دیگه شما ها اگه دنبال معجزه هستید خدا کمکتون می کنه من براتون صلوات می فرستم

لطفا برای خواهر شدنم یه صلوات بفرستید🙏🏻💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای امضا من خیلی دعا کن لطفا

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

منم برات حمد خوندم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

من حالم خوب نیست چون یه آپارتمان خریدیم ۶۰ متری طبقه پنجم بدون آسانسور جای شیکی هم نیست به شوهرم گفتم با همون پول یه جای بهتر رهن کن گفت من نمی خوام مستاجر باشم به نظرت طبیعیه ناراحت باشم یا حق باشوهرمه؟ازیه طرف محل کارمم کلی پله داره برای روحم دعا کن آروم بشه

خدایا منو به آرزوهام برسون
من حالم خوب نیست چون یه آپارتمان خریدیم ۶۰ متری طبقه پنجم بدون آسانسور جای شیکی هم نیست به شوهرم گفت ...

انشالله درست بشه عزیزم براتون صلوات فرستادم

لطفا برای خواهر شدنم یه صلوات بفرستید🙏🏻💕