2777
2789

سلام

شما چکار می کنین که بچه تون سالم و ساکت و باشه ، چکار می کنین که بچه و خودتون شیک باشین ، چجوری از بچه داریتون لذت می برید

چجوری به کارهاتون می رسید

بگین شاید به درد ما هم بخوره

فعلا مجردم

٦ سال دیگه لایکم کنید مرسی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه ساکت نمیخوام. یعنی نمیخوام صرف زور و جبر من ساکت باشه شاید طبیعتش این نیست. لازم نیست همیشه شیک و تمیز باشه یه وقتایی باید کثیف کاری کنه. تخیل داشته باشه. بریزه بپاشه و تو اون بهم ریختگیا خودشو پیدا کنه.

من با دخترم کیف میکنم چون میدونم یه روزی بزرگ میشه خونه تمیز میشه، و اونم تو بهارین حالت همش میخواد تو اتاق خودش باشه و سرگرم خودش. الان که به من و بازی و پایه بودن من احتیاج داره کنارشم. مثلا امروز تو خونه تو این گرما به صورت کاملا توهمی برف بازی کردیم! از رو فرش حالت گلوله کردن جمع میکردیم و برف خیالی رو به طرف هم پرت میکردیم! بعد میگفتم الان میندازم تو یقه ت میگفت نه نه یخ میکنم! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تا دوسال نمیشه واقعا خیلی به خودت برسی اگه کمک نداشته باشی و بخصوص شاغل هم باشی 

من تازه پسرم نزدیک ۴ سالشه یذره که مستقل شده میتونم بگم به خودم برسم 

شاغل هم هستم بیشتر درگیر زندگی و کار و بچه شدم 

فعلا یک سالشع و باخودم میگم ک واقعا درکی از خیلی چیزا نداره اگه داد بزنم خودمم روانم بهم میریزه و سخت تر میگذره 

سخت بود ولی هرچیو اروم گفتم از اول همه تلاشمو کردم بیشتر وقتا و الان نتیجش اینه ک واقعا اروم باهاش حرف میزنم تا حدود زیادی قبول میکنه و بمن اعتماد میکنه 

و خودم از وجودش لذت میبرم 

مثلا دوسدارم حموم رفتن ی تفریح باشه نه دادو بیداد کردن سربچه 

یا غذا خوردنش با ارامش باشع خوشم نمیاد ازینایی ک خیلی داد میزنن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من که احساس می کنم از وقتی بچه دار شدم هیچ جا ،جام نیس ،هر جا میرم بهمه از دست بچه هام کلافه میشن دو ...

واقعافقط مادراعصاب بچه روداره منم خیلی کم جایی میرم چون بایدهمش بیفتم دنبالش اذیت میشم