2777
2789

چرا وقتی اینقدررررر روی باز از من دیدن همیشهههههه همیشهههههه فقط از من هر چی‌میخواستن و توقع داشتن برا هرکاریشون ماهی۲۰روز میومدن خونه من میموندن ولی بخث عزت و‌احترام‌میشد جاریم حرف اول میزد بهترین غذاها احتراما برااون بود من دقیقا نقش مهمون سرا و کارگر مهمون سرا رو داشتم

راهیم ندارم ک بگم نیان یا ازم‌چیزی نخوان چون شوهرم فقط من صرفا چون اسمم تو‌شناسنامش دوست داره اصل و فرع همه چی زندگیش الویتتتت اول اخر وسط خانوادشن

کاش میشد جدا بشم مغزم‌اروم‌ بگیره

جواب سوالت در بند اخر نوشتی.

شوهرت. و البته خودت.

جفتتون نرمین واسشون. حساب نمیبرن ازتون

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
جواب سوالت در بند اخر نوشتی.شوهرت. و البته خودت.جفتتون نرمین واسشون. حساب نمیبرن ازتون

من جداییی خیلی شرایطم داغون تر میکنه 

شوهرمم وقتی اعتراض میکنم میگه الکی میگی خیلی خوبن انقد دفاع میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جداییی خیلی شرایطم داغون تر میکنه شوهرمم وقتی اعتراض میکنم میگه الکی میگی خیلی خوبن انقد دفاع میک ...

نباید مستقیم اعتراض کنی. باید با شوهرت هم تیم شی.

زمانبره ولی جوابه. باید باهاش هم دغدغه شی. بدگوییشونو نکن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند