2777
2789
عنوان

اقا دیدین میگن خوشگلا شانس دارن

288 بازدید | 26 پست

اومدم یه نمونه از شانسامو باهاتون درمیون بزارم

بنده این ترم یه درس عملی برداشته بودم بعد استادش از اون ادمای هیز و هول بود ،دقیقا از اونایی که یه چشم و ابرو براش میومدی این درسه رو پاس میشدی🙁😂

اقا من متاسفانه اخلاقم به قشنگی چهرم نیست،بیشتر خانوما به جز یه عده خاص از اینجور ادما بیزارن منم یکی از اون خیلیا

اقا من دیدم این زیاد نگاه میکنه و... گفتم سعی میکنم تا حدالامکان با این هم صحبت نشم یا نگاش نکنم ولی متاسفانه از کسی بدم بیاد کاملا تو چهرم مشخصه

ما اومدیم چس کنمونو زدیم به برق محلش ندادیم خیلی جدی هم نگاه کردیم

تهش چی شد؟

نمره من که میشد ۱۸رو کرد۱۵

سوالای عملیش کامل جواب داده بودم یه کتبی هم گرفت که از بین چندتا سوالش یکی رو ننوشته بودم 

اون یدونه هم بارمش پنج نبود

تماس و اینا هم الکی بود چون جوابگو نبود

از همین تریبون بگم گی تو شانس من

دختره هیچی حالیش نبود ولی چون زیر ابروهاشو خوب پاک کرده بود بهش ۱۷داد

عجب

من دیگه نگاه من دیگه لال

اتفاقا میگن خوشگلا شانس ندارن که

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که شانسم معمولیه یعنی قیافمم معمولیه؟😁همیشه برام سوال بود

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ب من همه استادا نمره میدن 

خدایا شکرت😂😂😂ب هیچ کدومم چش و ابرو نمیام اما کلا چون برون گرام و فعال شاید ب چششون میاد شاید ب واسطه شوهرمه

کلا میدن ب هرحال تا جایی که بتونن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

من اینقدری سر این سوختم خواهر سردرد گرفتم مسکن خوردم

وای حق داری

من استادای خانوم باهام بدن😂😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️