2789

حقیقتا ما داخل محله ای زندگی میکنیم 

که مثلاً رنگ کردن موی دختر مجرد عیب هست 

اکثرا ابرو برداشتن دختر مجرد ۲۰ ساله 

یا کسی دوست پسر داشته باشه 

انگار یه ه......رزه بوده 

در این حد میگم که محله سخت گیری هست

ولی دوستم مثلاً بهش میگم بیا بریم بیرون

میگه بزار از مامانم اجازه بگیرم 

بیا بریم این مکان تفریحی که یکم دور هست رو بگردیم

میگه بزار از مامانم اجازه بگیرم

میگم الناز بیام بریم اصلاح ابرو ، میگه وای مامانم منو میکشه ⁦ಠ⁠_⁠ಠ⁩

باز یه چیز عجیب غریبی هم هست 

می‌خوام برم کاشت ناخون

میگه از مامانت اجازه گرفتی ؟ برم یه لباس کوتاه بخرم میگه

مامانت اجازه میده ؟

منم اعصابم خورد شد 

گفتم اجازه کل بدنم دست خودم هست نه مامانم 

۲۰ ساله ام هست 

دوستم عجیب غریب هست یا من یکم زیاد روی میکنم؟؟

حقیقتا دلم نمیخواد دیگه باهاش در ارتباط باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خیلی دختر خوبیه 

موفق میشه .

منم خانوادم باز و غیر مذهبی ان 

ولی تو جامعه فعلی باید خیلی مراقب باشی و هر چی ساده تر و بسته تر سالم تر 

بزرگترین هدیه ای که میتوانی به جهان بدهی نسخه ی اصیل و ارزشمند خودت است💎🤍🫧

لطفا باهاش در ارتباط نباش شما الان برا ایشون یه رفیق ناباب حساب میشی چون توقعشون از خانوادش بالا میبری بزار باب میل خانوادش راگفتار کنه تا وقتی خودش مشکلی نداره شما هم اختیار بدن خودتو داشته بلش نه دختر مردمو

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم

عزیزم دوستت با این طرز تفکر بزرگ شده و خانواده گیری داره نمی تونی سرزنشش کنی فقط می تونی یه ادم پایه برا اینکارا پیدا کنی

متعهد به عشقم❤️برای بهم رسیدن مون یه صلوات بفرستید لطفا🥺آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

ب نظرم اینکه بگی بدنم مال خودمو هرکاری خواستم میکنم یجوریه

آدم نمیشه ک محله زندگیشم در نظر نگیره، انگشت نما میشی، ازون محله برید کلا... چون اگه زیاده روی کنی ب چشم چیز میبیننت، اگه امکانش هست جاتون رو تغییر بدین اگه نه هم یکم انعطاف پذیر باش و کمی همرنگ جماعت شو 

الان ديگه قديمه مگه محل همه يكدسنت باشنيا باهم كار داشته باشن؟كي به ابروي دختر همسايه كار دارع

زن های محله ما دنبال حرف گردن

گیر میدن

میگن دختره هوش و حواسش به جای دیگه هسن

لطفا باهاش در ارتباط نباش شما الان برا ایشون یه رفیق ناباب حساب میشی چون توقعشون از خانوادش بالا میب ...

دقیقا دوستش دل و جرعت پیدا می‌کنه ننه بالاش میگن مشکل از رفیقش نمیگن مشکل ماییم

لطفا باهاش در ارتباط نباش شما الان برا ایشون یه رفیق ناباب حساب میشی چون توقعشون از خانوادش بالا میب ...

جدیدا بیست ساله ای که ابرو بر میداره ناباب حساب میشه؟

جدیدا بیست ساله ای که ابرو بر میداره ناباب حساب میشه؟

نه واقعا 

ولی وقتی خودش با این کارا و رفتارا عادت کرده و یه همسن هی بهش گوشزد کنه که چه رفتاری قطعا از نظر خانواده ناباب حساب میشه 

از نظر من دختر از دبستانم اگه خاست میتونه صورتشو دست بزنه چون بلوغ فکریش رسیده که صورتم تمیز نیست

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم

ب نظرم اینکه بگی بدنم مال خودمو هرکاری خواستم میکنم یجوریهآدم نمیشه ک محله زندگیشم در نظر نگیره، انگ ...

آخه رفتارش اصلأ خوب نیست 

دختر ۲۰ ساله چرا باید برا یه بیرون رفتن از مادرش اجازه بگیره

چرا باید بگه به مامانت بگو آیا اجازه میده کاشت ناخون انجام بدی یا نه😐

به مامانت بگو آیا اجازه میده موهات رو کوتاه کنی یا نه