2821
2789

عزیزم  با فیزوتراپی و اوزون تراپی به راحتی خوب میشه
اگر خیلی درد دارین از داروهای مسکن غیر استروئیدی مثل ایبوپروفن میتونین استفاده کنید
اما حتما پیش یه متخصص برین برای درمان

زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
عزیزم  با فیزوتراپی و اوزون تراپی به راحتی خوب میشه
...

من ندارم شوهرم داره 33 سالشه در معرضه فعلا مفصلش نرم شده یعنی ممکن با این روش ها خوب شه؟

باشد که روزی عبور کند این رنجی که از آن ما نیست✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم حتما خوب میشه با درمان سر خود اما نه حواستن هم باشه خیلی دکترا الان تا میرین پیششون میگن جراحی که خیلی خطرناک و عوارض داره

زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اره عزیزم حتما خوب میشه با درمان سر خود اما نه حواستن هم باشه خیلی دکترا الان تا میرین پیششون میگن ...

ممنون عزیزم ان شاء الله میشه توضیح بدید اوزون تراپی به چه صورت

باشد که روزی عبور کند این رنجی که از آن ما نیست✨

درمان با اوزون زانو درد را تسکین می دهد و عملکرد مفاصل را بهبود می بخشد

تقریباً ۲۵ درصد از افراد ۵۰ سال به بالا به دلیل آرتروز زانو درد، سفتی و کاهش عملکرد زانو را تجربه می کنند. به علاوه، میلیون‌ ها جوان هر ساله به دلیل حوادث ناشی از کار و فعالیت‌ های ورزشی دچار آسیب دیدگی زانو می‌شوند. برای بیماران تقریباً در تمام سنین، تزریق اوزون درمانی به زانو یک درمان طولانی مدت برای تسکین زانو درد بدون جراحی ارائه می دهد.

اوزون یک مولکول اکسیژن فوق‌شارژ به نام O3 است که بیش از ۱۰۰ سال است برای درمان انواع بیماری‌ ها از جمله درد مفاصل استفاده می‌شود. اوزون تراپی پزشکی جایگزینی برای درمان های تزریقی مرسوم و جایگزینی برای جراحی زانو است.

اگر توسط پزشک متخصص و با بی حسی انجام شه نه درد نداره
کلینیک سینوهه خیلی عالی اگر تهران هستین
تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت
و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
این پیج اینستاشون
اینم کانال تلگرامشون

https://jamalypt.com/

قربونت عزیزم 

خدا نكنه عزيزم  زنده باشيد ❤️🌹 

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز