2777
2789

کدوم بنظرتون ؟ 

ملک توی شهر که کلنگیه ولی آب  برق گاز داره

یا ملک توی حومه شهر که تمیزه نوسازه ولی فقط آب و برق داره 

دومی

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ... بنظرت از لحاظ اینکه اگر بخوایم فردا روز بهر دلیلی بفروشیم کدوم ؟

ب نظرم من باشم اگ بخام بخرم خونه دومی رو میخرم کلنگی باید ی عالمه خرج کنی ولی اگ مشکل مالی نداری میتونی بازسازی کنی اولی

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

سلام آره من بارها اینجا از خوبی طب اسلامی گفتم چه طور مگه؟

تبلیغ نبود؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

تبلیغ نبود؟

عزیز 

خودم که ازش جواب گرفتم ... اگه از ایشون یا طب اسلامی گفتم بخاطر تبلیغ الکی و پولی نبود...

مثل یکی ک میره یه دکتر خوب و به دیگران هم سفارش می‌کنه بره اون دکتر ... 

بنظرم تعریف یا تبلیغ کردن از کسی که توی موارد مختلف ازش جواب گرفتی کار بسیار پسندیده ای هست 

همون طور که تعریف از یک دکتر خوب یک وکیل خوب یک معلم خوب یک تعمیرکار خوب یک مهندس خوب و و و غیره در جای خودش دیگرانی رو از سردرگمی نجات میده . 

در این مورد طب اسلامی هم قطعا قطعا قطعا بسیاری از بیمارها رو از 

بن بست ها و سردرگمی ها و بیماری ها نجات میده...

نمونه های زیادی از کسانی که با هیچ طبی خوب نشدن ولی با طب اسلامی صد در صد خوب شدن بارها توی اطرافیان دیدم 

و البته و صد البته ما داروها رو از هر جایی تهیه نمی‌کنیم چونکه ب این مطلب واقفیم و می‌دونیم که خیلی از مراکز به اسم ایشون هست اما متأسفانه هیچ مجوزی ندارند 

و با جان مردم بازی می‌کنند ...‌ 

من و اطرافیان فقط و فقط از مراکز نمایندگی ایشون خرید میکنیم (و الحمدلله تا الان که به هیچ مشکلی نخوردیم) 

اما متاسفانه اونایی که از هر نا کجا آبادی خرید کردند و یا از هر کس و ناکسی مشاوره گرفتند قطعا آسیب دیدند....