2777
2789

تسلیم نشو ،یه چیزی گفتی حالا ،صداش کن بگو خیلی فک کردم این کارمون اصلا درست نیست.ما این همه روزای خوب داشتیم حیفه نابودش کنیم

با توکل بر خدا ،اراده کن فردا که از خواب بیدار شدی بهترین آدم رو زمین باشی،سخته ولی میتونی.بی منت به شوهرت برس،انگار پرستاری و اونم مریضه،حتی اگه مریضت فحش داد و کتکت زد تو توی درمان کمکش کن.

بی توقع خوبی کن خدا شاهد همه چی هست و خودش برات جبران می کنه

شوهرتم از سنگ نیست حتما اگر محبتت ادامه دار و همیشگی و بی توقع باشه حتما روز به روز رفتارش بهتر میشه.

خسته نشو و بهمین روال سالها ادامه بده

اما به زودی شاهد تغییر همسرت خواهی شد هز چند خیلی کم.

من یه مدت این شکلی کردم اوضاع خیلی بهتر شد حیف که زیاد دووم نیاوردم خراب کردم.اما میخوام دوباره شروع کنم.

اگر اوضاع بهتر شد که حتما میشه به لطف خدا  برا منم  دعا کن.

فقط منتظر تغییر شوهرت و جبرانش نباش هدف قوی‌تر شدن و انجام رسالتت تو زندگی و رضایت خداست

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

تو تاپیک که قفل شد گفتی دو بچه پشت سر هم داری و خسته هستی...

ببین تو بارداری و زایمان و شیردهی انسان دچار کمبود ویتامین و کمبود آهن میشه و کمبود اینا باعث خستگی و زود رنج و زود عصبی شدن میشه.

آخرین بار کی مولتی ویتامین و آهن خوردی ؟

اگر سابقه کمبود آهن داری حتما قرص آهن بخر هر شب بخور 

مدل و قیمت قرص اش مهم نیست 

یه قرص ارزون ایرانی بخری هم مفید هست.

مولتی ویتامین هم یه روز درمیان بعد صبحانه یا ناهار بخور.

به مدت کوتاه میبینی چقدر با حوصله و با نشاط میشی 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک که قفل شد گفتی دو بچه پشت سر هم داری و خسته هستی...ببین تو بارداری و زایمان و شیردهی انسان ...

خیلی ضعیف شدم قبول دارم ولی آزمایش دادم خداروشکر خوب بود بیشتر اعصابم بهم ریخته دستی دستی دارم زندگی به خودم و همسرم زهر میکنم 

خیلی ضعیف شدم قبول دارم ولی آزمایش دادم خداروشکر خوب بود بیشتر اعصابم بهم ریخته دستی دستی دارم زندگی ...

اگر از نظر آهن و مواد معدنی و ویتامین و غذا و خواب بدنت تامین باشه اعصاب ات آروم تر و خوب تر میشه ،

به این فکر کن که شما دو تا داری خیلی ها چهار تا بچه یا بیشتر دارن و به بچه و شوهر و خونه هم رسیدگی میکنن و شاد و با نشاط هستن

دوست خودم ۴ تا بچه حدودا از ۲۳ سالگی تا ۳۰ سالگی اش آورد.

تمیزکار و آشپز و پرستار کمکی نمی‌گرفت و کاملا هم شاد و با نشاط بود.

فقط و فقط خودت باید تلاش کنی از الان با همسرت و فرزندانت با محبت و احترام رفتار کنی و خودت هم شاد و فعال باشی

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/