2777
2789

بعداز پریودیم دوسه روز پاکم ولی باز لکه بینی شروع میشه ببخشید لکه های قهواه ای یا سیاه خیلی نگرانم کسی هست که اینجوری باشه و درمانش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل بارداريم چند بار اينجوري شدم دكترم سونو نوشت مشكلي نداشتم گفت توي بعضي از خانوما موقع تخمك گذ ...

مرسی عزیزم که جواب دادی اتفاقا بیشتر تو تخمک گذاری اینحوری میشم ولی حدود 10 روز طول میکشه خیلی نگرانم ولی سونو که قبلن دادم هیچ مشکلی نداشتم این ماه هم عکس رنگی گرفتم همه چی نرمال بود ولی بد جور ذهنمو درگیر کرده و خسته شدم از بس لباسمو عوض کردم

من ماه پیش یک هفته بعد پریود لکه بینی پیدا کردم که 12 روز هم طول کشید. رفتم سونو فهمیدم کیست ریز دار ...

چیکار کردی بعدش البته من پلی کسیتیک هستم ولی الان چند ماهه که اینجوری میشم

دکتر برا یه ماه برام قرص ال دی داد که از روز پنجم پریود بخورم. گفت خیلی تنبلی شدید نیس و احتمالا با یه دوره قرص خوب بشه.  البته پریودمم ماه پیش به خاطر همین لکه بینی عقب افتاد برا همین دکتر دو تا امپول پروژسترون برام نوشت اونارو که زدم پنج روز بعدش پریود شدم . الانم دارهم قرص میخورم. دو هفته دیگه دوباره میرم سونو ببینم کیستا رفتن یا باید ماه بعدم بخورم. من ماه اول بود اینجوری شدم و پریودمم همیشه منظم بود. تو اقدام بودم چن ماه

خدایا شکرت 🙏💖