2777
2789
عنوان

خانمایی که لاغر کردین بیاین کمک

403 بازدید | 53 پست

من میخوام تو تایم کم لاغر شم ۸۶ کیلو ام میخوام حدودا ۷۴ اینا بشم چه کارایی میشه کرد 

هرکاری هست بهم میگین من باید تا ۲ ماه دیگه لاغر شم حتما🥲

شبانونو برنج نخور

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه برو ورزش کن رژیم غذایی رو رعایت کن شیرینی و قندو شکرو کامل حذف کن

شرایط باشگاه رفتنو واقعا ندارم 🥲 این رژیما ام ک همش اداییه دکتر تغذیه رفتم انقد برنامه مزخرفی بهم داده نمیتونم اجراش کنم

شرایط باشگاه رفتنو واقعا ندارم 🥲 این رژیما ام ک همش اداییه دکتر تغذیه رفتم انقد برنامه مزخرفی بهم د ...

پیاده روی برو ولی سعی کن حتما قندو شکرو حذف کنی دیگه هرچیزی سختی خودشو داره همینطوری رو هوا که وزن کم نمیشه 

من هفتاد و چهارم میخوام شثت چهار شم نمیتونم یه بار پنج سال پیش که عجله داشتم تو یک ماه لاغر شم از گوگل رژیم چهارده روزه شیر و خرما گرفتم آب شدم  نه کیلو تو هفدع روز البته دو ساعت پیاده روی تندم داشتم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ینی همین یه کار اینهمه وزن و کم میکنه تو دو ماه؟

آره باورکن 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

من کالری شماری کردم خیلی خوب جواب میده

روزی چند کالری میخوردی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا