2777
2789
عنوان

سریال جزر و مد

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 32 پست
نقشه که قشنگ معلومه واسه ثروتشون دندون تیز کرده

نه نقشش کجا بود اون واقعا عاشق شده چون حتی یکبار داشت به وفنهایی که باهاش بود فکر میکرد وخوشحلل بود بعد یهو که به خودش اومد گفت وای خاک به سرم یعنی خودشم احساس کرد که عاشق اون شده ودرست نیست که بهش فکر کنهپس عمد ونقشه لی از قبل نداشته.

نه نقشش کجا بود اون واقعا عاشق شده چون حتی یکبار داشت به وفنهایی که باهاش بود فکر میکرد وخوشحلل بود ...

درهرصورت خیلی شیک و مجلسی سعی کرد با مظلوم نمایی و دلبری، خودش و تودل یه مرد متاهل جا کنه و موفق هم شد. دقیقا گوهر نمونه بارز یه زن خونه خراب کنه

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درهرصورت خیلی شیک و مجلسی سعی کرد با مظلوم نمایی و دلبری، خودش و تودل یه مرد متاهل جا کنه و موفق هم ...

خب مردادماه تین جوری اند دیگه برای همین هست که همیشه از زنها نیخوان تو رفتارشون با مردها نرنش نشون ندن چون شاید تو له انسان یک زن قصد وغرضی نداشته باشی اما نقدها طور دیگه ای تصور تیکنند.

درهرصورت خیلی شیک و مجلسی سعی کرد با مظلوم نمایی و دلبری، خودش و تودل یه مرد متاهل جا کنه و موفق هم ...

ولی دیدید وه نقش آرش مجیدی هم تادید داره دلبسته دختر میشه سعی کرد ازش فاصله بگیره.

بله چون موفق شد امیر و به خودش وابسته کنه

من بنظرم قصه ازسمت امیر شروع شد

اولش ترحم واحساس گناه 

بعد یهو دلش رفت

ولی دختره فعلا برام نامعلومه..واقعا با دس پس میزنه با پا پیش می کشه.بیس قسمت رفته هنوز معلوم نیس چی میخواد دیوانه!!

من بنظرم قصه ازسمت امیر شروع شداولش ترحم واحساس گناه بعد یهو دلش رفتولی دختره فعلا برام نامعلومه..وا ...

امیر یه مردی بود که زنش رفته بود و تنها بود. و خییییلی راحت میشد دلشو برد. گوهرم اینو میدونست، با دلبری و مظلوم‌ نمایی و غذا فرستادن و زنگ زدن و پیام دادنای وقت و بی وقت، خودشو تو دل طرف جا کرد. الانم لوس بازی درمیاره که مثلا من نمیخواستم اینجوری بشه. انقدر تو زندگی واقعی دخترای اینچنینی دیدم که حد نداره

امیر یه مردی بود که زنش رفته بود و تنها بود. و خییییلی راحت میشد دلشو برد. گوهرم اینو میدونست، با دل ...

منم دیدم اما کاراکترای اونا فرق داره ..این خنگه انگار..ضمن اینکه ما داریم از دو زاویه میبینیم..گوهر ساده و مهندس‌ عاشق.ما ببیننده ایم و خلوت گوهر رو هم می بینیم که با خودش داره .انقدر دانا و زرنگ نیست...و ایراد قصه همینه که به کاراکتر احمق رو گذاشتن جای یه دختر دانا..حتی معصوم هم انتخاب نشده که آدم بگه اخی معصومه ساده اس..یه مدلیه خلاصه که به قصه نمیاد..

ببین جالب میدونی کجاست؟ برمیگرده به مهندس میگه چیزی شده مثل قبل نیستین، بعد مهندس میبرتش میچرخونتش بهش میگه عاشقت شدم اونم گریه میکنه میگه ادامه ندیم لطفاً😂. خب معلومه خیلی معذرت میخام خودت میخاری میخای نخ بدی 

سبز می‌مانیم ، در اوجِ آوارگی🦋• Chance god= yeganeh •

وااااییییی دقیقا 

چقد حرفای دل منو گفتی 

گوهر اگه خراب نبود دلیلی نداشت واسه ی مرد غریبه ک از قضا هم رئیسشه هم متاهل بره کافه و رستوران و غذا بپزه ببره و هی زنگ بزنه گریه و مظلوم نمایی 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

ببین جالب میدونی کجاست؟ برمیگرده به مهندس میگه چیزی شده مثل قبل نیستین، بعد مهندس میبرتش میچرخونتش ب ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣

ببین جالب میدونی کجاست؟ برمیگرده به مهندس میگه چیزی شده مثل قبل نیستین، بعد مهندس میبرتش میچرخونتش ب ...

کاملا درست 

کرم از خود درخته 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

کاملا درست کرم از خود درخته

آره اصلا تکلیفش با خودش مشخص نیست دختره، صدرحمت ب زن مهندس ک سفت و محکم وایمیسه حرفشو میزنه

سبز می‌مانیم ، در اوجِ آوارگی🦋• Chance god= yeganeh •