2777
2789
عنوان

یه خانوم ادایی

312 بازدید | 21 پست

یه خانم باید حداقل یکی دو روز اول شروع قاعدگی اَدایی باشه !‌

بهتره تو این دوران..
 استراحت کنه
آشپزی انجام نده(به بچه ها تخم مرغ،املت،نون پنیر،نون ارده بده)
کارهای سخت و تمیزکاری هم نه.
و غذای خوب و مقوی بخوره.

خانم اومده پیش من و می‌گه همسرم می‌دونه من الان تو دوران قاعدگی هستم و درد های بدی دارم اما هربار مهمون دعوت می‌کنه.

بهش گفتم تو زنی هستی که هیچوقت تو این دوران برای همسرت ناز نکردی و تمام وظایف خودت رو با وجود درد به نحو احسن انجام دادی.

گفت بله دقیقا ناهار آماده.شام آماده.خونه تمیز.

گفتم همسر تو چیزی که داره نمایش داده میشه رو درک می‌کنه نه اون چیزی که تو داری تجربه اش می‌کنی.

مورد داریم تو اطرافیانمون خانم اینقدر تو این دوران از خودش مراقبت کرده که شوهرش هم یادگرفته و بهش میگه برو بخواب،غذا نپز، حتی براش قرص مخصوص و هفت مغز میخره،کباب بره میپزه.

زنی که از خودش تو دوران قاعدگی مراقبت کنه همسرش هم ازش تو اون دوران مراقبت میکنه.

+در مورد مطلب بالا بعضیا میگید که تو دوران قاعدگی حالتون خوبه و درد ندارید و میتونید روتین روزانه رو انجام بدین.خب انجام بدین.ما که نمی‌خوایم ادای الکی دربیاریم😊

🎀

یه خانم ادایی 

وقتی بچه بغلشه‌

وسیله‌ای تو دستشه

وقتی بیمار و ناخوش احواله

وقتی لباس خاص مجلسی تنشه 

یا وقتی کفش پاشنه بلندی پوشیده؛

خوبه که از آقا بخواد درِ اتوموبیل رو براش باز کنه. 🎀

در مورد باز کردن در منزل:

یه خانم ادایی اجازه میده آقا کلید بندازه، در خونه رو باز کنه و اول هم به خانم اجازه‌ی ورود بده. اگه آقا کلید همراه خودش نیاورده؛ بهتره خانم کلید خودش رو دست آقا بده تا آقا در رو باز کنه.🎀

+موارد بالا همیشه استثنائاتی هم داره.

#زن_ادایی 🎀

این مطلب از کانال زیر یک سقفه،خود ادمینش گفته حلال نمیکنم کسی پستامو شیر کنه بدون ذکر منبع جایی بذاره❌️

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مطلب از کانال زیر یک سقفه،خود ادمینش گفته حلال نمیکنم کسی پستامو شیر کنه بدون ذکر منبع جایی بذار ...

حالا این گذاشته مام یکم فیص ببریم مشکلش چیه

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

چه ربطی به فیض بردن داشت؟ گفتن بدون ذکر منبع کپی نکنین ،اینقدر سخته فهمیدنش؟!!

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

ادایی و اینچزا واسه ایناس که  هیچ مشکل و دغدغه ای ندارن و دلشون خوشه ..

والا 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

این مطلب از کانال زیر یک سقفه،خود ادمینش گفته حلال نمیکنم کسی پستامو شیر کنه بدون ذکر منبع جایی بذار ...

ممنون که گفتی عزیزم 

من تازه امشب عضو کانالش شدم و نمیدونستم این قضیه رو 

خیلی خوشم اومد گفتم اینجا بزارم خانوما استفاده کنن

حالا من کانالی ک میگم رو نمیدونم برا کیه

ولی اگر صاحب متنا راضی نیست کار اسی حق الناسه

چون بیشک اون ادم از تجربه ی خودش دیگران وکتابا ی سری مطالب روجمع کرده و اگر بقیه بخوان اون مطالب رو توکانالای مختلف،بزارن

ممکنه ممبری کمتری جذب کنه 

و دیگ نتونه تبلیغات انجام بده چون دیگ ((مطالبش تکراری شدن))

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

حالا من کانالی ک میگم رو نمیدونم برا کیهولی اگر صاحب متنا راضی نیست کار اسی حق الناسهچون بیشک اون اد ...

درسته عزیزم🥲🌺ممنون که گفتی حتمن استاترم اینبار با ذکر منبع میگ

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.