2777
2789
عنوان

خسته شدم از خودم

123 بازدید | 17 پست

الان دوسال اینا میشه زندگی برام زهر شده تا جاییم درد میکنه همش میگم سرطانه میرم سرچ میکنم یا یه چیزایی ذهنم میاد از زندگی دست میکشم.....مثلا پارسال همه بدنم گز گز میکرد انقد گریه زاری کردم ام اس گرفتم....یا سه ماه بخاطر پولیپ گریه کردم ...الانم بخاطر سینه ام....بخدا حالم خرابه

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجور بودم معنویات زیاد کن استغفار زیاد بگو فقط اینجوری خلاص میشی

چجوری معنویات رو زیاد کنم

واقعا کاری میتونه بکنه

اگر مشاور خوبی باشه آره، حتما دقت کن باخدا باشه. خانم انتخاب کنی بهتره به نظر من. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

عملش کردی،؟من سه بار کورتاژ کردم بازم درامدهتوده و کیست سینه هم دارم

نه عمل نکردم ۷میل هستش ....من سینه ام تیر میکشه گاهی خیلی میترسم ...سه سال پیش سونوی سینه دادم همونه....الان یه ماه میشه تیر میکشه 

چجوری معنویات رو زیاد کنم

نماز بخون با حضور قلب شب قبل خواب چهار قل و ايه الکرسی بخون... بعد نماز عصر هفتاد بار ذکر استغفار بگو... حسادت و اینها رو هم در خودت سرکوب کن روزی حداقل پنجاه ايه قرآن با صوت و بلند بخون 

نماز بخون با حضور قلب شب قبل خواب چهار قل و ايه الکرسی بخون... بعد نماز عصر هفتاد بار ذکر استغفار بگ ...

هرروز زیارت عاشورا میخونم آیه الکرسی 

نه عمل نکردم ۷میل هستش ....من سینه ام تیر میکشه گاهی خیلی میترسم ...سه سال پیش سونوی سینه دادم همونه ...

نگران نباش

برای منم تبر میکشه اما من هرسه ماه باید برم پیش جراح

بزرگه توده ام

نگران نباشبرای منم تبر میکشه اما من هرسه ماه باید برم پیش جراحبزرگه توده ام

توده ؟یا کیست؟دارید؟