2777
2789
عنوان

بابام به مامانم بی احترامی میکنه

226 بازدید | 17 پست

باهاش خشن برخورد میکنه خیلی غصه میخورم مامانم قرص افسردگی مصرف میکنه که سر پاس

اخ مامان اگه بدونی چقدر دلم برات میسوزه 

🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من سالهاست همینه

عین چی به هم میپرن

خاله‌م اون سری بهم میگفت میترسم روی زندگی تو اثر منفی بذاره و آبروت جلوی خانواده شوهرت بره. 

چه میشه کرد. اینم شانس من و برادرام بوده. 

مثل مامان من😭😭انشاله زنده باشمو مردن بابامو ببینم شاید بعدش ماهم یه روز خوش دیدیم

بدبختی اینه من عاشق بابامم ولی متاسفانه کودکی درستی نداشته و پر از تله های حل نشده اس و با این نوع واکنش ها میخواد التیام بده خودشو

🩵

بابای من سالهاست همینهعین چی به هم میپرنخاله‌م اون سری بهم میگفت میترسم روی زندگی تو اثر منفی بذاره ...

بابای من گاهی جلو دامادها هم بد رفتاری میکنه تو جمع نمیزاره مامانم اظهارنظر کنه مامانم رو بیرون نمی‌بره مسافرت چند سال یه بار اونم شهرستان مامانم اینا

نمیزاره روضه و پیاده روی و ... بره فقط میگه خونه بمون

مدام غر تمیزی میزنه در حالی که مامانم گله و خودش خیلی تمیزه

مامانم باید منت داداشم یا داماد رو بکشه یه سر بره دور بزنه بیاد

پول توجیبی نمیده 

🩵

مامام من خودش درد دل نمیکنه ولی من میبینم کم سن و سالم نیستم خودم ازدواج کردم و ۳۳ سالمه

ولشون کن دگیرشون نشو اینا اینجوری زندگی کردند پدر یه چیزی میگه مادر رد میشه هرچند خودم هم قرص اعصاب می خورم 😔

اگه میتونی از الان درستش کن پیر که بشی سختتره

مگه میشه شوهر رو درست کرد؟

بعضیاشون اصلا آدم نیستن

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید