2777
2789

سلام. 

دوستان راستش 

دنبال یه رمانم دختره نقش اصلی شخصیت 

درخشان و قدرتمند و باهوش و قوی و مغرور و خونسرد و جذاب با اعتماد نفس و مسقل باشه..زیر حرف زور نره نسئولیت پذیر و خلاصه یک ادم خود ساخته 

بعد پسره هم دقیقا همینا ک حالا چالش هایی دارن 

ترو خدا اگ سراغ دارید فقط در همین سبک بگید کلی ادم معرفی کردند ولی هیچیکدون بدرد نخورد 

اینجوری بگم 

رمان 

تمساح خونی یک اکواریوم را بلعید (حتما مطالعه کنید) 

اگ مشابه ش اینجوری سراغ دارید بگو 

ممنونم ازت❤

نزدیک بهش :جین ایر ک البته کلاسیک و خارجیه و قوی ،ایرانی نیس. فک کنم رمانی ک اسمشو نوشتی مث رمانای اینترنتی آرشام و...باشه

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا رمان خون بودم

بعدش دیگه نخوندم

تا اینکه چند سال پیش یه رمان پیدا کردم به شدت قشنگ،اصلا آدم محتواش میخونه کیف میکنه از پرمغز بودن نویسنده

منتها مذهبیه رمانش،ولی قشنگه

《مسیحای عشق》

رمان های مرجان فریدی 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه توضیح ی میدید

خیلی قشنگن اصلا ابکی نیستن 

زیاد هم وارد مسائل..... نمیشه درواقع اصلا نمیشه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم