2777
2789

دور از جونش دور از جونش یهو میاد تو ذهنم که فوت شده بعد مراسم خاکسپاریشه و من تنها و بی‌کسم.بعد ضربان قلبم میره بالا تو واقعیت حالم بد میشه گریه‌م میگیره. 

پارسال یکی از عموهاش که خیلی ادم خوبی بود و همه میگن شوهرم از نظر ظاهر و رفتار به اون رفته فوت شده بود تو مراسم خاکسپاریش زن عموش میگفت تنها و بی کس شدم دیگه هیچکی رو تو این دنیا ندارم. الان تازه دارم هضمش میکنم منم هیچکی رو به جز شوهرم ندارم.‌نمیدونم چرا این افکار تو ذهنم پخش میشه بعد انقدرر گریه میکنم حالت تهوع میگیرم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به هر چی فکر کنی سرت میاد دور از جون شوهرت

هر وقت این فکرها اومد تو سرت پاشو خودتو مشغول کن به آینده تون فکر کن به بچه ها تون یا نوه هاتون تصویر های قشنگ بساز 

صدقه بده

خود آزاری داری مگه عزیزم؟سریع پاشو یه کاری کن فکرتو مشغول چیز دیگه ای کن

خیلی ناخوداگاهه ۸ ماه گذشته از اونوموضوع تازه اومده تو ذهن من

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

سعی کن تا تو ذهنت اوکد خودتو مشغول فکر دیگه ای کنی مثلا فردا ناهار چی بپزی درکت میکنم چون من موقع افسردگیم این فکرارو داشتم  

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

انقد بهش فکر نکن خدایی نکرده جذبش میکنی وقتی این فکرا اومد تو ذهنت شیطونو لعنت کن ذکر بگو به کاری مشغول شو و فقط سعی کن بهش فکر نکنی

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

منم بچه بودم وقتی بیکار میشدم مینشستم این افکار رو وهم می‌کردم. هربار مراسم یکی رو برگزار می‌کردم و مثل ابر بهار اشک میریختم و غصه می‌خوردم.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را