2777
2789
عنوان

کوچیک کردن سینه

292 بازدید | 16 پست

دارم ورزش میکنم 

ولی تو ورزش کردن اذیت میشم کسی میدونه باید چی کار کنم (حالا نه خیلی😂)

کسی هست که از ورزش و تمرینات خاصی جواب خوب گرفته باشه ممنون میشم بهم بگه 

خودم حس میکنم به خاطر حرص خوردن انقد دارن حجم میگیرن

ربطی داره ...؟!

خوشگل هم هست ولی دوست دارم کوچیک تر شن😁

....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیدم باشگاه کوچیک میکنه

حالا مطمئن نیستم

از مربی ای بپرس

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خدایا ی دیقه بیا اینجا نگا کن چجوری بندت داره کفران میکنه بعد بمن دوتا لیمو دادی 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

خدایا ی دیقه بیا اینجا نگا کن چجوری بندت داره کفران میکنه بعد بمن دوتا لیمو دادی

خدایا شکر 

عزیزم تنت سالم باشه ❤️

ولی منم میخوام کوچیک بشن 

آخه یکم تو دیدن 

پسرا ک دید میزنن بدم میاد 

(لباسم مناسبه)

....

خدایا شکر عزیزم تنت سالم باشه ❤️ولی منم میخوام کوچیک بشن آخه یکم تو دیدن پسرا ک دید میزنن بدم میاد ( ...

شوخی کردمممم

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟