2777
2789

وقتی زایمان کردم شوهرم ی دستبند سنگین و یه انگشتر اورد و من اونموقع چون بارداری و زایمان سختی داشتم فک نکردم پولشو با چص تومن حقوق از کجا اورده . 

حوصله نداشتم . 

من خودم شاغلم کارم ازاده و اواخر بارداری و زایمانم یهو برکت افتاد کارم  اووونقد پول میمد کارتم روزانه ک اصلا نمیفهمیدم . حالا کاغذای اونموقع رو چک کردم از طریقی فهمیدم شوهرم ریز ریز روزی ۵۰۰ تومن ۳۰۰ تومن بر میداشته که به چشم نیاد. 

بعدم داده بم طلا 

باش صحبت کردم زیربار نرفت . 

این رسما دزدیه از منه منو احمق فرض کردنه 

دارم فک میکنم چقد دزدیده که طلاهم برداشته خریده 

اینقد ازش بیزارم که حتی حرف میزنه تهوع میگیرم 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐🙂عجب شوهر چاچولک بازی داری

چاچولک یعنی چی ؟ حقه باز ؟ 

اینقد زبون بازه برگات میریزه

بازخوبه جلوبقیه سرفرازت کرده بهت طلاداده اونم سنگین

میمدبم میگفت پول بده جلو بقیه بت طلا بدم با جون و دل میدادم . جلو بقیه سر افرازم کنه اینقد حس بد ب خودم؟

حالا میدزدید خرج خودش میکرد خوب بود ؟ به خودت برگردونده غصه نخور 😁

شاید کرده اونموقع اونقد خدا بهم برکت داده بود ک گر گر پول میمد من یکمشو چک کردم دزدیده باقیشو چک نکروم . درک نمیکنید چقد حس بدی دارم

شاید کرده اونموقع اونقد خدا بهم برکت داده بود ک گر گر پول میمد من یکمشو چک کردم دزدیده باقیشو چک نکر ...

درک میکنم عزیزم کارش درست نبوده ولی خب کاریه که شده حالا بشینی غصه بخوری چی عوض میشه از این به بعد حواستو بیشتر جمع کن .