2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر عوضیم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 130792 بازدید | 755 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فرستاده برا مامان و داداشت

زیرش زده بود تحویل بگیر خونه دخترتو

روشم اهنگ مادر و ببین دخترو بگیر پلی کرده بود

مامانم خیلی تمیزه خیلی بیش ازحد 

بهش برخورده

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

حالا مادرتون چرا سر سنگینه شمام وقتی رفت دستشویی یا حمام یا لباسشو عوض کرد فیلم بگیر استوریش کن🙄

ررو فیام اهنگ مادر وببین دخنرو بگیر گذاشته بود

مامانم خیلی حساسه 

خیلی تمیره خونش همیشه😥

واییی از این کارا زیاد میکنه خیلی بدتر خدا نکنه ی بار کارا خونه نکنماگ کسی برسه دم در زوری میارتش تو ...

وای چقدر حرصم گرفت حالا شوهرت فیلم فرستاده مامانت چرا سرسنگین شده نمی تونم هضم کنم مادر من باشه جلو خودش به خاطر من چیزی نمیگه ولی به خودم میگه اصلا تحویل اش نگیر خودش باید می شست 

ررو فیام اهنگ مادر وببین دخنرو بگیر گذاشته بودمامانم خیلی حساسه خیلی تمیره خونش همیشه😥

مادرت احتمالا از دست تو ناراحت نشده که تمییز نکردی از دست شوهرت که اون آهنگو گذاشته که یعنی به مامانش رفته

وای چقدر حرصم گرفت حالا شوهرت فیلم فرستاده مامانت چرا سرسنگین شده نمی تونم هضم کنم مادر من باشه جلو ...

مامانم خیلی حساس 

خیلی خونش تمیزه همیشه

وقتی بیاد خونم اگ ی ذره نامرتب باسه دم در باحالت نامیدی نگام میکنه

بعدا باورش نمیشه ک خود شوهرم کثیف کرده

مادرت احتمالا از دست تو ناراحت نشده که تمییز نکردی از دست شوهرت که اون آهنگو گذاشته که یعنی به مامان ...

اره😥

یه بار از شلوار که تازه بیرون آورده جوراب پرت شدهحموم کثیف کردهوسایل بریز و به پاشش عکس بگیر

باورت میشه سیگار میکشه اشغال سیگار و تو لیوان و بطری اب یا بشقاب می ریزه 

یا توبخاری 

شوهرم خیلی بی ذاته خیلی 

مامانم خیلی حساس خیلی خونش تمیزه همیشهوقتی بیاد خونم اگ ی ذره نامرتب باسه دم در باحالت نامیدی نگام م ...

حالا اتفاقیه گه افتاده خودتو ناراحت نکن گلم مادرتم حق داشته ناراحت بشه بنده خدا با توجه به اون فیلم و آهنگش

واییی از این کارا زیاد میکنه خیلی بدتر خدا نکنه ی بار کارا خونه نکنماگ کسی برسه دم در زوری میارتش تو ...

پناه بر خدا 

قربون صبر و طاقتت برم عزیزم 

تا حالا باهاش صحبت کردی!!!‌

آخه دلیل کارش چیه!!!؟

خدا خیلی خیلی کمکت کنه خواهر 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!