2777
2789
همسر من برای آزمون دکتری دو هفته روزی دو سه ساعت خوند رتبه پنج شد.

استاد منم همیشه میگفت سخت ترین مقطع کارشناسی هست 

میگفت کنکور و درس خوندن هر چی میری مقطع بالاتر اسونتر میشه 

واقعا هم درست میگفت 

دکتری که همون درسای ارشد هست حالا تکمیل تر و ازمون جامع و دو سال هم رساله 

استاد منم همیشه میگفت سخت ترین مقطع کارشناسی هست میگفت کنکور و درس خوندن هر چی میری مقطع بالاتر اسون ...

نه اتفاقا کارشناسی آسون ترین بود. چند تا کتاب داشتیم میخوندیم میرفتیم امتحانشون رو میدادیم و تمام. پایان نامه ی ارشد سخت بود. رساله ی دکتری هم که به نظر خود من ده برابر سخت تر از پایان نامه ی ارشد بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا کارشناسی آسون ترین بود. چند تا کتاب داشتیم میخوندیم میرفتیم امتحانشون رو میدادیم و تمام. پ ...

برای من کارشناسی خیلی سخت تر بود فکر کن نزدیک 140 واحد درس بود

ولی ارشد نهایت سی تا واحد بود 

برای من کارشناسی خیلی سخت تر بود فکر کن نزدیک 140 واحد درس بودولی ارشد نهایت سی تا واحد بود

راحتی درس اینه که تکلیف مشخصه، تعداد واحد زیاد مهم نیست ولی پایان نامه و رساله ی دکتری واقعا سخت بود. برای خود من که هر دو تا بچه هام تو دوران دکترای تخصصیم به دنیا اومدن، کرونا شد و رساله ام کلا کار آزمایشگاهی بود، واقعا سخت بود.

برای من کارشناسی خیلی سخت تر بود فکر کن نزدیک 140 واحد درس بودولی ارشد نهایت سی تا واحد بود

دکترای ما دوازده واحد بود. دو ترمه درسارو خوندیم ولی رساله ام چهار و نیم سال طول کشید البته با دو تا بچه که دو سالش رو مرخصی گرفتم.