الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیزهوشان خیلی رو اینده تاثیر دارهتو یه ادم ول که تو دولتی بدرد نخور درس میخونه رو با یه سمپادی در نظ ...
خودم ۹۷ ششم به هفتم تیزهوشان رفتم و قبول شدم و واقعا باید بگم فقط یه درصد بچه ها که از قبل هم زرنگ بودن و بدون تیزهوشان هم عالی اند نتیجه میگیرن و بقیه له میشن و بی اعتماد به نفس یا اونقدر مغرور میشن که یه بچه مدرسه دولتی هزار برابر ازشون بهتر میشه
کدوم پیام؟ نه من پیامی توی این تاپیک نداشتم،احتمالا اشتباه تگ کردید
معذرت میخوام 🙏
سایت باگ داره ظاهراً
نوشته بود که پیامی درج کردید میزدم روش هیچی نمیومد
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
بله مثل کنکور مهم نیس اما بچه ها به جای بازی کلی زحمت کشیدن و لو رفتنش دل آدم میسوزونه
من خودم ششم قبول شدم ولی به نظرم اگر از همین حالا شکست رو تجربه کنن و دردش رو بفهمن در ادامه آدم خیلی موفقی میشن ما بچه هایی که ششم قبول نشدن و دهم اومدن مدرسمون امسال فقط نتیجه گرفتن و وقتی پرسیدیم چرا اینقد خوب شدید گفتن ششم وقتی شما میخندید ما از ته دل سوختیم و اونقدر تلاش کردیم که دیگه این حس رو تجربه نکنیم
کدوم پیام؟ نه من پیامی توی این تاپیک نداشتم،احتمالا اشتباه تگ کردید
البته این تاپیک نبود اشتباه تک کردم
تاپیک خودم منظورمه
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
خودم ۹۷ ششم به هفتم تیزهوشان رفتم و قبول شدم و واقعا باید بگم فقط یه درصد بچه ها که از قبل هم زرنگ ب ...
جدا از اینا جو واقعا تاثیر داره
اون بچه دولتی خوب و باهوش وقتی تو جایی نباشه که استعداداش پرورش ندن و موقعیت درس خوندن خوب و معلمای خوب و دوستای خوب نداشته باشه اخرش یه بازنده میشه با کلی استعداد نهفته
جدا از اینا جو واقعا تاثیر دارهاون بچه دولتی خوب و باهوش وقتی تو جایی نباشه که استعداداش پرورش ندن و ...
ولی معلمای تیزهوشان همگی بیرون کلاس دارن و تو مدرسه فقط در حد کتاب درس میدن تا بچه ها بیرون باهاشون کلاس بردارن و اینکه همه جا جو رقابتی هست و اینکه ماشالله اینقدر غیرانتفاعی خوب باز شده که دیگه تیزهوشان کم کم جایگاهش داره متزلزل میشه