2777
2789
عنوان

این آریا که میگن کنکور رو لو داد کی بود و کلاس چندم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 47 پست
سمپاد قرار نیست آیندشون رو عوض کنه ولی کنکور چیز دیگه ایه بعد هم خداییش امسال سمپاد خیلی راحت بود او ...

تیزهوشان خیلی رو اینده تاثیر داره

تو یه ادم ول که تو دولتی بدرد نخور درس میخونه رو با یه سمپادی در نظر بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمپاد قرار نیست آیندشون رو عوض کنه ولی کنکور چیز دیگه ایه بعد هم خداییش امسال سمپاد خیلی راحت بود او ...

بله مثل کنکور مهم نیس اما بچه ها به جای بازی کلی زحمت کشیدن و لو رفتنش دل آدم میسوزونه 

بله ولی اگر اونقدر سقف تراز تیر رو بالا ببرن که تراز لازم برای خیلی از رشته ها بیاد بالا مثل پارسال ...

خیالت راحت تیر سختتر از اردیبهشت بود اونقد فکر نکنم سقف تراز بره بالا تو با این تراز و نمره ناامید باشی کی امید داشته باشه چقد ناامیدی

@tarane_68‍ ببخشید پیام شما برام نمیاد پاک کردید یا مشکل سایته؟

کدوم پیام؟ نه من پیامی توی این تاپیک نداشتم،احتمالا اشتباه تگ کردید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

تیزهوشان خیلی رو اینده تاثیر دارهتو یه ادم ول که تو دولتی بدرد نخور درس میخونه رو با یه سمپادی در نظ ...

خودم ۹۷ ششم به هفتم تیزهوشان رفتم و قبول شدم و واقعا باید بگم فقط یه درصد بچه ها که از قبل هم زرنگ بودن و بدون تیزهوشان هم عالی اند نتیجه میگیرن و بقیه له میشن و بی اعتماد به نفس یا اونقدر مغرور میشن که یه بچه مدرسه دولتی هزار برابر ازشون بهتر میشه

معذرت می‌خوام 🙏 

سایت باگ داره ظاهراً 

نوشته بود که پیامی درج کردید میزدم روش هیچی نمیومد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بله مثل کنکور مهم نیس اما بچه ها به جای بازی کلی زحمت کشیدن و لو رفتنش دل آدم میسوزونه

من خودم ششم قبول شدم ولی به نظرم اگر از همین حالا شکست رو تجربه کنن و دردش رو بفهمن در ادامه آدم خیلی موفقی میشن ما بچه هایی ‌که ششم قبول نشدن و دهم اومدن مدرسمون امسال فقط نتیجه گرفتن و وقتی پرسیدیم چرا اینقد خوب شدید گفتن ششم وقتی شما می‌خندید ما از ته دل سوختیم و اونقدر تلاش کردیم که دیگه این حس رو تجربه نکنیم

البته این تاپیک نبود اشتباه تک کردم 

تاپیک خودم منظورمه

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خودم ۹۷ ششم به هفتم تیزهوشان رفتم و قبول شدم و واقعا باید بگم فقط یه درصد بچه ها که از قبل هم زرنگ ب ...

جدا از اینا جو واقعا تاثیر داره

اون بچه دولتی خوب و باهوش وقتی تو جایی نباشه که استعداداش پرورش ندن و موقعیت درس خوندن خوب و معلمای خوب و دوستای خوب نداشته باشه اخرش یه بازنده میشه با کلی استعداد نهفته

راستش امسال خیلی بهم سخت گذشته اصلا اتفاق خوب تو مخیله ام نمیگنجه

باور کن الکی ناامیدی

تو نمره هات عالیه اونا تراز عالی بهت میده کنکورتم عالیه امسال ظرفیتام بردن بالا دندون تعهدی و ازاد قطعا میاری

جدا از اینا جو واقعا تاثیر دارهاون بچه دولتی خوب و باهوش وقتی تو جایی نباشه که استعداداش پرورش ندن و ...

ولی معلمای تیزهوشان همگی بیرون کلاس دارن و تو مدرسه فقط در حد کتاب درس میدن تا بچه ها بیرون باهاشون کلاس بردارن و اینکه همه جا جو رقابتی هست و اینکه ماشالله اینقدر غیرانتفاعی خوب باز شده که دیگه تیزهوشان کم کم جایگاهش داره متزلزل میشه

باور کن الکی ناامیدیتو نمره هات عالیه اونا تراز عالی بهت میده کنکورتم عالیه امسال ظرفیتام بردن بالا ...

انشالله مثل پارسال بشه میرم از روی سنجش خودمو ميندازم پایین خدا کمک کنه شاید یه ورق خوشبختی هم قبل مرگ دیدیم

معذرت می‌خوام 🙏 سایت باگ داره ظاهراً نوشته بود که پیامی درج کردید میزدم روش هیچی نمیومد

خواهش میکنم ، الان چک کردم(معمولا به نام کاربری ها توجه نمیکنم برای همین در خاطرم نمی مونند) 

پیام نبود ، تاپیک و ارسالی داشتید که همسرتون زایمان کردند و ...  ، لایک کرده بودم

_استارتر نازنین،ببخشید پست غیرمرتبط با تاپیکتون گذاشتم

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱