2777
2789

در ارتباط با کار شوهرمه لطفا برامون از ته دلتون دعا کنید آخرین فرصت شغلی سه بخدا از اسنپ و بی پولی و خرابی ماشین ۵ساله خسته شدیم توروخدا اگه نذر چله هرکاری که جواب میده. بهم بگید حق شناس و یاسین و حشر و الان انجام میدم یکی هم ۱۲۴تا صلوات و گفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ بار بسم الله بگید من خیلی خسته بودم کنکورم بالا نمیومد یهو یه خانم در حوزه دید استرس دارم اینو گفت و انجام دادم و به شدت خوب شد و بهم گفت رازش ۱۹ باره نه بیشتر نه کمتر و اینکه هر وقت به امام سجاد هم توکل میکنم نتیجه خوب میشه. اگر نتیجه گرفتید لطفا برای سلامتی منم دعا کنید ممنونم چون میترسم دوباره مریض بشم

۱۹ بار بسم الله بگید من خیلی خسته بودم کنکورم بالا نمیومد یهو یه خانم در حوزه دید استرس دارم اینو گف ...

دورتون برگردم ممنونم شما هم برای من مادر ک واقعا گیر کرده و دل شکسته است دعا کنید خدا دستمون تو این مسیر ول نکنه من هنوز نخونده براتون آرزوی سلامتی و دل خوش دارم