2777
2789

ما یه گروه زدیم تو روبیکا هممون خانم هستیم گروه در مورد روزمرگی و خانه داری و این چیزهاست هرکس خواست درخواست دوستی بده لینک بفرستم

فقط هرکس اومد گروه باید یه ویس بده متوجه بشیم خانوم هست

خدایا یعنی میشه منم یه روز بیام اینجا تیکر بارداری بزنم🥹 اگه این امضا رو خوندین لطفاً برای مامان شدنم دعا کنین ❤️

خب هدف گروه چیه

حرف می‌زنیم چالش تمیزکاری می‌ذاریم عکس غذا هامونو می‌ذاریم اینطوری 

خدایا یعنی میشه منم یه روز بیام اینجا تیکر بارداری بزنم🥹 اگه این امضا رو خوندین لطفاً برای مامان شدنم دعا کنین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بیا😂

فقط من نمیتونم درخاست دوستی اینا بدم،شوهرم دعوام میکنه،میشه لینکو‌همینجا بفرستی من بردارم بعد بپاکیش؟

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

فقط من نمیتونم درخاست دوستی اینا بدم،شوهرم دعوام میکنه،میشه لینکو‌همینجا بفرستی من بردارم بعد بپاکیش ...

آخه اینجا لینک نمیاد 

میخوای آیدی بده ادت کنم

سلام به منم لینک بدین لطفا

درخواست دوستی مو قبول کنید بفرستم