2777
2789
عنوان

همه ی طلاهامو باید بفروشم

145 بازدید | 11 پست

تا ماشین بخریم

طلایی هم ندارم ها

بشه چهارصد، چهارصد و پنجاه تومن

حالا بگم خودم ماشین دارم میخوام بدم شوهرم یه ماشین برای زیر پای خودش بخره، چی میگید؟ 

میدونم این کار رو میکنم قطعا 

ولی از طرفی دلم میسوزه به طلاهام

دوستشون دارم

ماشین من کوچیکه، ماشین مسافرت و ... نیست، از طرفی برای رفتن سرکار لازمش دارم پس نمیتونیم اینو تبدیل کنیم مثلا

خب خیلی تابلوعه که داری اشتباه میکنی

طلا فقط برای خونه اونم دنگ بنامت باشه

اما شما دیگه تصمیمت و گرفتی

موفق باشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلارو بفروشی برای خودت ماشین بخری معقولانه ست

منم فروختم ماشینمو عوض کردم 

چون ماشین خیلی از طلا مهمتره

ولی بفروشی شوهرت برای خودش ماشین بخره نه عقلانی نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من جند سری خودم طلا خورد خورد خریدم آخرش شوهرم از دستم گرفت واسه خرید خونه و ماشین و زمین و مغازه 

الان میگم واسم طلا بخر میگه میخای چیکار طلا

لعنت به من اگه این سری بهش چیزی بدم مردها قدر نشناس هستن