2777
2789
عنوان

مشکل جدی تاهل و رابطه

121 بازدید | 13 پست

متن پیام دوستمه گفت بذارم

سلام من۲۳ سالمه چندسالی با یه اقایی دوست بودم من نمیدونستم چطوریه بعدا فهمیدم نامزد داره ولی گفته بود عروسی نمیکنه و بهم میزنه و اصلا ازدواج نمیکنه و باهم اوکی نیستن از لحاظ عاطفی رابطه هم ندارن

ولی ازدواج کرد که حال ندارم باز کنم قضیه رو و ما باهم موندیم به من هنوز همون حرفارو میزنه هنوزم باهمیم ۲ ساله ازدواج کرده و من کم کم دارم جس میکنم دارم به زنش خیانت میکنم

حالم خوب نیست

بگین چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکار کنه ؟؟ 

خاموشی گوشی 

تغییر سیم کارت 

تغییر پیج اینستا یا بلاک 

سرگرم کردن خودش با کار و ... 

فکر کردن به اینکه کسی که به زنش خیانت می‌کنه پس به منم خیانت می‌کنه و آدم دستمالی بدرد منه دست اول نمیخوره

این آقا تنوع طلبه و شمارو برای سرگرمی و لذت گذرا میخاد. اون خانوم رو هم انتخاب کرده برای زندگی و مادر بچه هاش شدن. اینو همه میدونن که هیچ مردی با زور تن به ازدواج نمیده.

برای خودت ارزش قائل شو.

پرسیدن نداره ازش جدا شو اون تو رو به چشم اشغال میبینه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .