2777
2789
عنوان

شما هم

58 بازدید | 9 پست

بعضی وقتا که خونه تنهام واقعا صداهای عجیبی میشنوم و همشم حس میکنم یکی داره نگام میکنه و بعضی اوقات از پشت در اتاقم یه سایه رد میشه 

حس میکنم شاید توهم بزنم

تجربه این مدلی داشتید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد،البته وقتی سنم کم بود کم کم رو افکارم کار کردم ،برطرف شد ،البته اگه فیلم ترسناک نبینما

من واقعا نمی‌ترسم ولی چند روزیه این اتفاق خیلی برام پیش میاد

آره خیلی داشتم تجربش رو، منکه قبلنا میرفتم تو اتاق موقع بیرون اومدن فکر میکردم کسی دنبالم میاد هی نگ ...

منم از اون موقع هر موقع لامپ ها رو خاموش میکنم عین خر تند تند راه میرم

الکی فکر نکن حتماً وقتی تنهایی این اتفاق میفته ،فیلم ترسناک هم دیگه نگا نکن چون فکرت رو کم کم درگیر میکنه و دیگه خودت با یه فیلم دیدن زندگیت و فکرت خراب میشه،البته به سن هم بستگی داره کم باشه زیاد فکر های جور با جور میکنی و الکی میگی الان چی شد الان چراغ خاموش کنم تو تاریکی چیه،کم کم انشاا... خوب میشی و به چیزای خوب فکر کن اصلا دیگه به این چیزا فکر نکن خودتو اذیت میکنی هیچی هم نیس فقط توهمه واقعیت نداره این ذهن توعه که الکی به بعضی چیزا فکر میکنه 

سلامت باشی ،،،

الکی فکر نکن حتماً وقتی تنهایی این اتفاق میفته ،فیلم ترسناک هم دیگه نگا نکن چون فکرت رو کم کم درگیر ...

اتفاقا اصلا نمی‌ترسم موقع فیلم ترسناک

ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

ممنون برای راهنماییت