2777
2789

فک کنم ۳۴ هفته ۳۲۰۰ بود ۳۶ نرفتم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 36 هفته و 6 روز به دنیا اومد 2240 بود وزنش

عزیزم چرا ۳۶هفته بدنیا اومد..منم فردا میرم تو ۳۶هفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

عزیزم چرا ۳۶هفته بدنیا اومد..منم فردا میرم تو ۳۶هفته

توقف رشد داشت دکتر گفت بهتره به دنیا بیاد زود تر دیگه سزارینم کردن 36 هفته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توقف رشد داشت دکتر گفت بهتره به دنیا بیاد زود تر دیگه سزارینم کردن 36 هفته

چجوری فهمیدن توقف رشد داشته تو سونوی وزن فهمیدن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

چجوری فهمیدن توقف رشد داشته تو سونوی وزن فهمیدن؟

اره تو سونو فهمید دکترم خلاصه سونو داپلر فرستادنم و پریناتولوژیست چکم کرد و اینا 

البته پریناتولوژیست میگفت هر 3 روز بیای سونو میشه تا چهل هفته نگهداشت ولی دکتر خودم گفت ریسکه حالا که بچه کامله چرا ریسک کنیم البته بچم تو دستگاهم نرفت خداروشکر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ماشالا وقتی بدنیا اومد وزنش چند بود

۳۶۰۰

فک کنم سنوی ۳۶ هفته بود یادم نیست عجیبه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره تو سونو فهمید دکترم خلاصه سونو داپلر فرستادنم و پریناتولوژیست چکم کرد و اینا البته پریناتولوژیست ...

خداروشکر سالم بغل گرفتینش خدا براتون حفظش کنه😍ممنون ک کامل توضیح دادید

منم از ۲۲هفته جنینم اومد پایین استراحت مطلق شدم تاالان دکترمم اصلا بهم امپول تشکیل ریه نداد گف نمیخواد خیلی میترسم از دستگاه رفتنش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر سالم بغل گرفتینش خدا براتون حفظش کنه😍ممنون ک کامل توضیح دادیدمنم از ۲۲هفته جنینم اومد پایی ...

خدا حفظش کنه برات من 34 هفته امپول ریه زدم ولی دکترم گفت به 37 هفته برسه دیگه دستگاه نمیخواد

خدا حفظش کنه برات من 34 هفته امپول ریه زدم ولی دکترم گفت به 37 هفته برسه دیگه دستگاه نمیخواد

حالا دکتر من گف ب ۳۵برسی امپول نمیخواد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا دکتر من گف ب ۳۵برسی امپول نمیخواد

امپول ریه همون بتا متازونه که 6 تا میزنن 

بدیشم اینه سیستم ایمنی بدنت ضعیف میکنه

امپول ریه همون بتا متازونه که 6 تا میزنن بدیشم اینه سیستم ایمنی بدنت ضعیف میکنه

اره میدونم ولی نمیدونم چرا دکترم برام نزد کلا دارم بااسترس سر میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40