2777
2789
عنوان

تروخدا بیایید

99 بازدید | 14 پست

خانما ۵ هفته و ۴ روزمه رفتم سرویس عصر ی جورایی ترشح نمیدونم قهوه ای بود چ رنگ بود اومد از ۴ هفته و س روز سینه درد هم رفت بنظرتون جای نگرانی هست ؟دکتر رفتم برقای خرابه رفته بودن هیچ جا سونو نداش فقط ی بار اومد لک

من 9 هفته یه خون زیادی ازم خارج شد و قطع شد درجا زنگ زدم ماما گفت اگر قطع بشه مشکلی نیست ولی قطع نشه باید بری بیمارستان 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یه بار بوده و درد و اینا نداره زیاد نمیتونه چیز جدی باشه.سه ماهه اول لکه بینی ممکنه پیش بیاد واس ...

بله ی بار اومد ولی درد کمر دارم خفیف هرزگاهی شکم تیر میکشع

عزیزم درد کمر داشتین

من از اول دل درد و کمر درد در حد پریودی داشتم تا اخر بارداری همیشه هم دکترم میگفت اگر میتونی تحمل کنی طبیعیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حتما برو دکتر، بهت شیاف میده 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

عزیزم شما هم دستشویی با ادرار اومد لکه

بله با ادرار بود ولی لکه نبود اندازه یه لیوان خون اومد ازم البته الان بچه من به دنیا اومده بزرگم شده😁

بله با ادرار بود ولی لکه نبود اندازه یه لیوان خون اومد ازم البته الان بچه من به دنیا اومده بزرگم شده ...

ببخشید عزیزم سوالات چرت میپرسم ایا طبیعیخ من از ۴ هفته درد سینه هام رفتن😔

ببخشید عزیزم سوالات چرت میپرسم ایا طبیعیخ من از ۴ هفته درد سینه هام رفتن😔

درد سینه مهم نیست ربطی به سلامت جنین نداره اینا هی میرن و میان تو بارداری

رفتم داد از شانس من برق نبود سونو نشدم

سونو فردا برو ک خدای نکرده هماتوم نباشه 

نگران نباش انشالله چیزی نیس

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗