2777
2789
عنوان

روح احضار شدنی نیست

185 بازدید | 23 پست

دوستان عزیز 

کسایی که دنبال اینکار هستن باید بدونن که

ما انسان ها کالبد های متفاوتی داریم دو تا ازین کالبد ها 

بعد اثیری و اختری هست

کالبد ما در رویا همین بعد اثیری ماست یا بهش میگن همزاد یا قرین یا علم روانشناسی بهش میگه کودک درون و یا ضمیر ناخودآگاه اینا همه یکی ن .

بعد اختری ما روح ماست... تکه ای از سرچشمه تکه ای از خداوند تکه ای از هوش و انرژی در تمام موجودات دنیا

بعد مرگ ما این روح به سرچشمه برمیگرده و هرگز احضار شدنی نیست.

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اونی که احضار شدنیه و در فیلم های ترسناک میبینم که گاها پلید هم هستن بعد اثیری یا قرین ماست...

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بله اونام که احضار میکنن یا همزاد رو احضار میکنن یا جن غریبه مگر اینکه کسی از علما و فضلای الهی باشه با اذن خداوندی انجامش بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که احضار شدنیه و در فیلم های ترسناک میبینم که گاها پلید هم هستن بعد اثیری یا قرین ماست...

این رو میشه احضار کرد

این بعد خیلی کنده بعد مرگ ما سالها میمونه بالا قبر ما 

یا ممکنه اگر عروسکی چیزی باشه رخنه کنه درونش

فیلم آنابلا در واقع همین رو میخواد بگه یه فیلمی هست به اسم the others این فیلم نشون میده قرین ما سالها مرگ رو باور نمیکنه و در خونه و یا قبر ما میمونه منتظر

فیلم آنابلا در واقع همین رو میخواد بگه یه فیلمی هست به اسم the others این فیلم نشون میده قرین ما سال ...

اینا ک میگی منبع دینی یا علمی؟یا فرضیه؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اون جن عاشق و.. هم همین همزاد و قرین ماست 

مراقب رفتارتون خصوصا نیمه شب باشید .. این کودک درون مثل کودک ۵ساله ست وقتی در آینه خیلی نگاه کنید لخت باشید و یا خ.ا این بعد عاشق کالبد جسمانی خودش میشه و به شدت حسوده

اینا ک میگی منبع دینی یا علمی؟یا فرضیه؟

ببین عزیزم اگر خیلی علم زده هستی لطفا نخون

من خودم ۱۵سال آتئیست بودم و به شدت علم گرا

از ۲۰۱۹ استاد معنوی داشتم

این چیزا رو خودت باید تجربه کنی

ببین عزیزم اگر خیلی علم زده هستی لطفا نخونمن خودم ۱۵سال آتئیست بودم و به شدت علم گرااز ۲۰۱۹ استاد مع ...

من هرچی که منطقی باشه قبول میکنم برام منبع ش فرق نداره.

این قرین این کودک لجوج ممکنه شما رو اذیت کنه یعنی اگر باهاش ارتباط نگیری که علم روانشناسی بهش میگه ارتباط با کودک درون چون حالش در بعد اثیری بد میشه رو بعد جسمانی شما تاثیر  میذاره.ممکنه رابطتون رو خراب کنه و یا اجازه ازدواج نده.

من هرچی که منطقی باشه قبول میکنم برام منبع ش فرق نداره.

من نمیتونم شما رو راهنمایی کنم 

هرکس در یک مرحله و لول اگاهیه عزیزم

یه سری فالگیر و دعانویس طماع میگن بیاین مهارش کنیم نکنید هرگز .. هرگز سمت این چیزا نرید اسم مادر و خودتون رو به کسی نگید شیر فلکه موجودات غیر ارگانیک ها رو به زندگیتون باز نکنید.

این قرین این کودک لجوج ممکنه شما رو اذیت کنه یعنی اگر باهاش ارتباط نگیری که علم روانشناسی بهش میگه ا ...

خوب این قرین ک میگید بعد مرگ تا کی قراره تو این دنیا منتظر باشه؟؟ بعد ک خسته و نا امید شده کجا میره؟

فیلم dark song فیلمی هست که نشون میده یک مادر داغدار چطور میخواد با چله نشینی با قرین فرزند خودش ارتباط بگیره تا بفهمه چه بلایی سر بچه ش اومد اگر علاقه دارید میتونید ببینید.