2777
2789

توروخدا واسه داداش منم دعا کنید 

اون بهترین و نجیب ترین و مهربونم ترین مردیه که دیدم 

داداش خونیم نیست ولی از داداش واقعیم بیشتر برام برادری کرده 

خواهش میکنم برای دعا کنید  ناراحتی قلبی داره حالش بد شده داره از بین می‌ره 

به امام حسین بگید کمکش کنه پسر یه سالش مامان نداره اگر اینم از بین بره دیگه بی کسه بی کس میشه

قربونتون برم الهی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براشون صلوات فرستادمشما هم اگر مقدوره برای بیمار سرطانی ما هم دعا کنید

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

انشالله خیلی زود خبر سلامتیش رو اینجا برامون تاپیک بزنی 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

دعامون اگه قبول بود از هر 10 تاپیک 8 تاش بدبختی هامون نبود ولی چشم دعا میکنم

من دست به دعام واسه بقیه خوبه واسه خودم داغونه 😂💔

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

پس برا منم دعا کن مصاحبم ب بهترین شکل ممکن پیش بره و فرهنگیان بیارم شرمنده خانوادم نشم

صلوات فرستادم عزیزم

ارههههه من دوبار تاپیک زدم برام دعاکردن سنگینی کم میشد ازم انگار🥺🥺

دعای توسل میخونم امشب براتون برامنم دعاکنید بشه فقط

نفرین نمیکنم ولی امیدوارم به دردی گرفتاربشی که درمانش حلالیت من باشه!