2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل از پریودی

70 بازدید | 10 پست

کسی می دونه علتش چیه 

مجرد هم هستم 

4 روز دیگه موعود پریودیمه 

ولی از امروز دل درد دارم و لکه بینی 

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اینطوری هستی؟

درد دست و پا نداری الان که لکه بینی داری؟

یه دکتری بود قدیما میگفت بهش میگن افت اهسته پروژسترون

معمولا نشونه یه مشکل هورمونی هست مثلا ممکنه کیستی چیزی داشته باشی یه سونو انجام بده 

همیشه اینطوری هستی؟درد دست و پا نداری الان که لکه بینی داری؟یه دکتری بود قدیما میگفت بهش میگن افت اه ...

نه فقط همین ماهی اینطور شدم 

نه فقط همین ماهی اینطور شدم

حالا ببین اگه تکرار شد درد لگن و دست و پا داشتی حتما سونو کن و به دکتر بگو اندومتریوز هم چک کنه نداشته باشی چون اونم علائمش همین لکه بینی های قبل و بعد پریود هست به خصوص اگه عمقی باشه اونایی که اندومتریوز معمولی دارن دردای شدید تو پریود دارن ولی عمقی درد نداره لکه بینی داره 

حالا ببین اگه تکرار شد درد لگن و دست و پا داشتی حتما سونو کن و به دکتر بگو اندومتریوز هم چک کنه نداش ...

دیدی دل درد هایی که قبل از پریودی داری 

اینجوری هستم