iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 333 عنوان کیا دندون کشیدن چجوری بود چقدر درد داشت 67 بازدید | 21 پست سلام میخوام دندان عقل بکشم دوساله کلی تیکه تیکه شده کی کشیده چکارمیکنن میگن عکس رادیولوژی داره درسته بدون اون نمیشه؟ کیامشهد رفتن کشیدن و کارش خوب بوده آدرس بدن ممنون روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید 1404/04/28 | 21:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرزیرپوستی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 14546 بعدش ک سری میره درد شروع میشه قرص میخوری بعد دیگه بسته میشه اوکی میشه اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
kaviram عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1236 من پیش دکتر متخصص رفتم هیچ دردی حس نکردم هیچی عالی بود کارش دندونمو عصب کشی هم کرد هیچی حس نکردمولی بچه که بودم پیش یه دکتری رفته بودم یه درد وحشتناکی داشت هنوزم یادمههمه چی به دکترش بستگی دارع لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 333 تا چند وقت پیش توش سوراخ بود الان احساس پری میکنم یکی گفت گوشت بالا اومده درستهمن مرتب صبح ها مسواک میزنم و بعد غذا دهان میشورم چیزی نرفته داخل چیه بنظرتون روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید
purple_fish عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9335 من دو تا کشیدمیه کم بعدش سختهولی اون لحظه بیحسی دیگهدر حد ۳ ، ۴ دقیقه میکشه و تمومبعدش میگه چیکار کنی اره عکسم میگیره همونجا میتونین ماهی صدام کنین🎀
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 333 من پیش دکتر متخصص رفتم هیچ دردی حس نکردم هیچی عالی بود کارش دندونمو عصب کشی هم کرد هیچی حس نکردمولی ... شما اگر مشهدین آدرسش بدین ممنون روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 333 من دو تا کشیدمیه کم بعدش سختهولی اون لحظه بیحسی دیگهدر حد ۳ ، ۴ دقیقه میکشه و تمومبعدش میگه چیکار کن ... برای دندون عقل رفتین؟ روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید
kaviram عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1236 شما اگر مشهدین آدرسش بدین ممنون نه عزیزم شمالم لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 333 بعدش ک سری میره درد شروع میشه قرص میخوری بعد دیگه بسته میشه اوکی میشه برای دندان عقل بود شما رفتین؟ روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید
purple_fish عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9335 برای دندون عقل رفتین؟ بلهدو تای چپ رو میتونین ماهی صدام کنین🎀
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4792 شوهرمنم پیش یه دکترمعروف دندنشوپرکرده بودنگودکترسوزن تودندونش جاگذاشته وپرکرده بعدچندماه دندونش شروع کردبه دردکردن بردش عکس انداختن گفتن سوزن تودندونت مونده وخیلی عفونت کردچنتاآمپول زدوبرددندنشوکشیده ولی هم ازش چرک میادوهم خیلی دردمیکنه کسی راهکاری داره براش لطفاکمک کنخ
مادرزیرپوستی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 14546 برای دندان عقل بود شما رفتین؟ بله اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 333 شوهرمنم پیش یه دکترمعروف دندنشوپرکرده بودنگودکترسوزن تودندونش جاگذاشته وپرکرده بعدچندماه دندونش شروع ... وایییی 😱😱😱🥺 روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4792 وایییی 😱😱😱🥺 بخدابیچاره الان بادردخوابیدخدالعنتش کنه دکتربیشرف رو
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 333 شوهرمنم پیش یه دکترمعروف دندنشوپرکرده بودنگودکترسوزن تودندونش جاگذاشته وپرکرده بعدچندماه دندونش شروع ... عسل بهترین درمان برای هرعفونتی هست و سیر خام میشه یک تیکه گذاشت و بعد برداشت، سیر بی حس میکنه و کلا خاصیت ضدعفونی و جذب و دفع عفونت میکنه روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید