2777
2789

سلام 

میخوام دندان عقل بکشم دوساله کلی تیکه تیکه شده 

کی کشیده چکارمیکنن میگن عکس رادیولوژی داره درسته بدون اون نمیشه؟ 

کیامشهد رفتن کشیدن و کارش خوب بوده آدرس بدن ممنون 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

من پیش دکتر متخصص رفتم هیچ دردی حس نکردم هیچی عالی بود کارش دندونمو عصب کشی هم کرد هیچی حس نکردم

ولی بچه که بودم پیش یه دکتری رفته بودم یه درد وحشتناکی داشت هنوزم یادمه

همه چی به دکترش بستگی دارع

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند وقت پیش توش سوراخ بود الان احساس پری میکنم یکی گفت گوشت بالا اومده درسته

من مرتب صبح ها مسواک میزنم و بعد غذا دهان میشورم چیزی نرفته داخل چیه بنظرتون

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

من پیش دکتر متخصص رفتم هیچ دردی حس نکردم هیچی عالی بود کارش دندونمو عصب کشی هم کرد هیچی حس نکردمولی ...

شما اگر مشهدین آدرسش بدین ممنون 

من دو تا کشیدمیه کم بعدش سختهولی اون لحظه بیحسی دیگهدر حد ۳ ، ۴ دقیقه میکشه و تمومبعدش میگه چیکار کن ...

برای دندون عقل رفتین؟ 

بعدش ک سری میره درد شروع میشه قرص میخوری بعد دیگه بسته میشه اوکی میشه

برای دندان عقل بود شما رفتین؟ 

شوهرمنم پیش یه دکترمعروف دندنشوپرکرده بودنگودکترسوزن تودندونش جاگذاشته وپرکرده بعدچندماه دندونش شروع کردبه دردکردن بردش عکس انداختن گفتن سوزن تودندونت مونده وخیلی عفونت کردچنتاآمپول زدوبرددندنشوکشیده ولی هم ازش چرک میادوهم خیلی دردمیکنه کسی راهکاری داره براش لطفاکمک کنخ

شوهرمنم پیش یه دکترمعروف دندنشوپرکرده بودنگودکترسوزن تودندونش جاگذاشته وپرکرده بعدچندماه دندونش شروع ...

وایییی 😱😱😱🥺

شوهرمنم پیش یه دکترمعروف دندنشوپرکرده بودنگودکترسوزن تودندونش جاگذاشته وپرکرده بعدچندماه دندونش شروع ...

عسل بهترین درمان برای هرعفونتی هست و سیر خام میشه یک تیکه گذاشت و بعد برداشت، سیر بی حس میکنه و کلا خاصیت ضدعفونی و جذب و دفع عفونت میکنه