2777
2789

بطور کلی چجوری درست کنم؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی را باید ورقه ای کنی نازک من ی جوش میدم نرم بشه بعد میرچینم قارچ هم تفت میدی بعد سیب زمینی می چینی ته ظرف قارچ ها روش سس بشامل رقیق هم میریزی  و پنیر دوباره سیب زمینی و سس بشامل و پنیر پیتزا و میره تو فر از گوگل میتونی سرچ کنی

عاشق کراتن هستم

اول سس بشامل میریزم ته ظرفی ک میخام درست کنم

سیب زمینی ورقه نازک سرخ کرده میزارم

بعد مرغی ک با پیاز فراوون پختم یا چرخ کرده

بعد قارچ تف داده

بعد فلفل دلمه یا بادمجون یا هر سبزیجات دیگه ایی ک دوست داری بریز

بعد دوباره سس بشامل میریزم

بعد روی سس رو پر آویشن میکنم

بعد هم پنیر پیتزا روش رو پر میکنم

یکم چربه ولی عالی میشه

ما دوست داریم

همه سبزیجات رو سرخ میکنم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
سیب زمینی را باید ورقه ای کنی نازک من ی جوش میدم نرم بشه بعد میرچینم قارچ هم تفت میدی بعد سیب زمینی ...

عالی توضیح دادی گشنم بود گشنه تر شدم

البته من گاهی گوشت و فلفل دلمه هم می ریزم ولی دستور اصلی فقط قارچ

قارچ وفلفل دلمه ای جز واجباته 😋

عاشق کراتن هستماول سس بشامل میریزم ته ظرفی ک میخام درست کنمسیب زمینی ورقه نازک سرخ کرده میزارمبعد مر ...

خیلی خوب توضیح دادی واقعا معلومه خوشمزه درست میکنی