2777
2789
عنوان

دخترا اگه جای من بودید با ای آقا می‌رفتید دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 97 پست
تا اخر عمرت میخوای باکره بمیری؟اخرش ک ازدواج میکنی خودت باشی یکی رو انتخاب میکنی ک اخلاق داره و میدو ...

منو همسرم پنج سال اختلاف سنی داریم ولی تو سن بیست پنج سالگی شرکت خودشو داره !نه پدر پولدار داره نه هیچی اگر دوست داری نشون بدی شوکر زدی که چیز بدی نیست اما آنقدر میگی سن پایین برام عجیبه ! آدم تلاش کنه به خواسته هاش میرسه من همسرمو با چشم دیدم

عع سیسیی نظر لطفته 😂❤️ولی خب خجالتیم تاحالام تو رابطه نرفتم اره خلاصه یجورایی اضطراب اجتماعی دارم� ...

عجیجم💚

نه بابا خجالتی نباش من قیافه تورو داشتم دهن همرو سرویس کرده بودم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو همسرم پنج سال اختلاف سنی داریم ولی تو سن بیست پنج سالگی شرکت خودشو داره !نه پدر پولدار داره نه ه ...

اصلا کی باشی من بخوام چیزیو از زندگیم برات ثابت کنم

شما اومدی ریپلای زدی بعد ب من انگ میزنی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منو همسرم پنج سال اختلاف سنی داریم ولی تو سن بیست پنج سالگی شرکت خودشو داره !نه پدر پولدار داره نه ه ...

تو سن ۲۵ سالگی توانایی ساختن ی زندگی و خونه و ماشین انچنانی داره پدرش هم کمکش نکرده

باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

۱۴ سال یه کم زیاده 

ولی بهتره تو محیط عمومی قرار بزارید چند جلسه ولی حتما یکی از اعضای خانواده رو از اول در جریان بزار 

نیازی نیست بدون مدرک بری داروخونه میتونی مدرک نسخه پیچی جهاد دانشگاهی بگیری هزینه اش هم کمه 

فقط 44 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

تو سن ۲۵ سالگی توانایی ساختن ی زندگی و خونه و ماشین انچنانی داره پدرش هم کمکش نکردهباشه

نمی‌دونم مشکلت با جون ها چیه اما جالبیش اینه حتی نمیخوای قبول کنی 😂کسی به شما انگ نزد گفتم اگر ! من ازت خواستم اثبات کنی ؟ فقط گفتم آنقدر جون جون می‌کنی همسر منم جونه و داره همه چیز ! پدر پولداری ندارع همون‌جوری که نیازی نیست شما چیزیو به من اثبات کنی فقط خواهشاً چون یک پسر کم سن دیدی و عرضه ساختن زندگیشو نداشته بقیه رو خراب نکن ! 

حالا چون جون های اطراف تو عرضه ساختن یک زندگی درست ندارن دلیل نیست بقیه نتونن که دختر های کم سن اینجوری با عقاید پوسیده خودت بندازی تو چاه راست میگن بعضی ها آهن پرست پول پرستن که با چشم شمارو دیدم