2777
2789
عنوان

دخترا اگه جای من بودید با ای آقا می‌رفتید دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 97 پست

اختلاف سنی فقط وقتی کمرنگ میشه طرف سرش ب تنش بیارزه

خیلی باعث پیشرفت زندگی میشه وقتی حمایتت کنه

وگرنه حماقته

اینم ک میگن اختلاف سنیت کم باشه دوتایی باهم پیشرفت میکنین چرته عمرا به تنهایی و از صفر بتونید ب جای بالا برسید مگر یکیتون زودتر از شما شروع کرده باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اسی میتونه خودش کار کنه و موفق بشه و تو رابطه ای که مناسبش نیس نباشه و اینکه مگه میشه اون ببره تورو ...

۹۰ درصد کسایی ک نظر میدن سنشون از من کمتره

باید ی چیزایی رو دیده باشی درک کنی ک با سگ دو زدن عمرا بتونی صاحب ی خونه عالی سفر عالی ماشین عالی بشی

لازمه یکی حمایتت کنه

وگرنه سنت میگذره و میبینی به هیچ جا نرسیدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو شوگر زدم نارحتی نداره که الانم دارم ب بقیه میگم اشکالی نداره نه عزیزم روانشناسی اجتماعی میگه ...

والا به این اختلاف سنی شوگر نمیگن

ثانیا هر کسی ی اولویتی داره دخترم

من اولویتم اینه در کنار مردی ک احترام میذاره بهم و دوستم داره و حمایتم میکنه پیشرفت کنم 

یکی هم اولویتش اینه شوهرش هم سنش باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۹۰ درصد کسایی ک نظر میدن سنشون از من کمترهباید ی چیزایی رو دیده باشی درک کنی ک با سگ دو زدن عمرا بتو ...

این راهش نیست راه درستی نیس با تموم شدن رابطه شون از داروخانه هم میره و اینکه من خودم نه کسی پشتم بوده نه چیزی ولی الان میتونم کار کنم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

این راهش نیست راه درستی نیس با تموم شدن رابطه شون از داروخانه هم میره و اینکه من خودم نه کسی پشتم بو ...

میتونی ماشین ۵ میلیارد ب بالا داشته باشی

نمیشه وقتی میدونی با ی جوون ک هیچی نداره تامین بشی معلومه انتخابش نمیکنی

گفتما ب تنهایی بحث مالی ملاک نیس اخلاق و احترامم ملاکه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا به این اختلاف سنی شوگر نمیگنثانیا هر کسی ی اولویتی داره دخترممن اولویتم اینه در کنار مردی ک احت ...

اره درست میگی اولویت ها فرق میکنه 

یکی اولویتش اینه که بچسبه بقیه ک پیشرفت کردن 

یکی هم میخواد کاری کنه که به خاطرش بقیه خودشونو بهش بچسبونن 

این انتخاب ماست که شخصیت ما رو میسازه 

....

خدایا دارین بچه رو بهش میگین چی کار کنه آره آدم باید به خاطر خونه خوب ماشین خوب باید بره زی*ر خو(ب. ...

تا اخر عمرت میخوای باکره بمیری؟

اخرش ک ازدواج میکنی 

خودت باشی یکی رو انتخاب میکنی ک اخلاق داره و میدونی تامینت میکنه

یا با ی سن پایین ک هیچ وقت نمیتونه ارزوهاتو براورده کنه

میخوای شعار بدی من حوصلشو ندارم

بگی خودمون دوتایی از صفر میرسیم ک میدونم نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه واسه کاره برو به نظرم 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

میتونی ماشین ۵ میلیارد ب بالا داشته باشینمیشه وقتی میدونی با ی جوون ک هیچی نداره تامین بشی معلومه ان ...

خب شاید در اینده بتونم 

ولی من جای اسی باشم انتخابم این اقا نیست

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

تا اخر عمرت میخوای باکره بمیری؟اخرش ک ازدواج میکنی خودت باشی یکی رو انتخاب میکنی ک اخلاق داره و میدو ...

هیچ کدوم رو 

من صفر نیستم 

قرار نیست تنها هدف یه آدم ازدواج باشه 

هدفش این باشه باکره نمیره 

ولی این ک بری با یکی چون وضع خودت خوب نیست وضع اون خوبه توهین ب خودته

....