2777
2789
عنوان

سقط جنین

1249 بازدید | 99 پست

برای اولین بار تو ۳۵ سالگی با دارو و دوا باردار شدم امروز تو هجده هفتگی تو سونو آنومالی فهمیدیم بچه دختره و شوهرم گفت سقط کنیم. واقعا خیلی گیجم چون خودشم مشکل بارداری داشت. نمیدونم چیکار کنم. دارم گریه میکنم. 😢 

چون دختره؟

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خدا صلاحتو میخواسته

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره

چرا نعمت خدا رو بعد اینهمه سال میخواین کفر بورزین

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز