2777
2789

عقدیم شبش داشت قربون صدقم میرفت هی بوسم میکرد که خوشحالم دارمت بعد  گریه کرد گفت خیلی دوست دارم بعد رابطه برقرار کردیم بعد رابطه گفت ما پسرا  تو مجردی فیلم مثبت هجده میذاشتیم جلوهم  باهام میدیدم  بعد گفت  هرکی زودتر چیز میشد  ( نمیدونم منظورمو متوجه شدین یانه نمیتونم واضحتر بگم ) اون برنده بود به شوخی بهش گفتم حتما خودت زودتر بودی یهو دیدم عصبی شد گفت  شعور داشته باشو جا خابشو عوض کرد رفت تاالان باهام قهره خب من میتونستم با شوهر خودم شوخی کنم نه با دوستاش  این اخه قهر داره همچین ادمی نرماله همیشه همینه داره میخنده یهو حالش عوض میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا آقایون سر این قضیه حساسن.از حرف شوهرت هم خوشم نیومد چه حال بهم زن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اول از اینکه گریه کرد خیلی جا خوردم!😐😳

بعد اینکه واقعاااا خیلی بی حیاست که همچین کاریو انجام داده و بعدم با پرویی بهت گفته ! 

حس میکنم بچست چند سالشه؟

و اینکه اصلا پا پیش نذار برای آشتی چون مقصر اصلی خودشه

💕🧚‍♀️