2777
2789
عنوان

تخت و لاغر شدن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست
من قبلش هم نداشتم من از ۵۵ رسیدم به ۶۱ ولی تو باشگاه زیاد دیدم ببین مساله نه خوردن و نخوردن نه خیلی ...

بیین خیلی رو‌تغذیم حساسم شبها برنج نمیخورم نهار کمتر از ده قاشق نون سفید نمیخورم‌قند مصنوعی حذفه  طبیعی هم‌کنترل شده واقعا نمیدونم مشکل از کجاس😞

♥️♥️

این نظر شماس گلم😐اتفاقن منم خیلی وقته ورزش میکنم و اینکه شکمم و با همین حرکات اصولی تخت کردم😉

عزیزم وقتی میتونه نظر کن باشه که صرفا یه تجربه شخصی باشه مثل مورد شما که اونهم میگم جلوتر چرا ولی این یه واقعیت علمی و فکت هست که من گفتم و مورد شما هم با این حرکات تخت نکردی گلم شما با کالری منفی کم کردی و تقویت عضله خود عضله ضد چربی هست برای نگهداری عضلات بدن کالری مصرف میکنه ولی خود صرف حرکات موضعی تاثیر مستقیمی روی چربی سوزی نداره چربی سوزی در نقصان کالری و استفاده از ذخایر چربی بدن اتفاق میوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی میتونه نظر کن باشه که صرفا یه تجربه شخصی باشه مثل مورد شما که اونهم میگم جلوتر چرا ولی ای ...

کاملا مخالفم باهاتون به جز اون موردی که راجب عضله سازی و چربی سوزی گفتید 

اتفاقن حرکات موضعی خیلی جوابن 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بیین خیلی رو‌تغذیم حساسم شبها برنج نمیخورم نهار کمتر از ده قاشق نون سفید نمیخورم‌قند مصنوعی حذفه طب ...

عزیزم همون برنج سفید خودش قند خالص سم هست شما یه پیتزا بخوری سالم تره لذتش هم بیشتره تا برنج سفید ایرانی پز کلا پیشنهاد میکنم آشپزی ایرانی بریزی دور (غذاهای ایرانی خوبه روش طبخش افتضاحه)

با توجه به تجربه ای که داشتم برای لاغری شکم اصلا سمت دمنوش و قرص لاغری نرو چرت همش و اینکه تغذیه منا ...

خیلی غذا نمیخورم کلا .. برنج کم .. در کل بیشتر نون دارم تو برنامه غذاییم .. اما خب اونم کربوهیدراته دیگه😬

منم مثل شماام لاغرم ولی خیلی شکم دارم از طرفی دوماه دیگه نامزدیمه و نمیدونم لباس چی بگیرم این شکمو ب ...

خیلی بده😭😭 حالا من انقدری نیست که تو چشم باشه .. ولی خودم حساسم ..رو مخمه 

عزیزم همون برنج سفید خودش قند خالص سم هست شما یه پیتزا بخوری سالم تره لذتش هم بیشتره تا برنج سفید ای ...

کلا حذف کنم؟اره متاسفانه غذاهای ایرانی فقط خوشمزن ولی اصلا سالم نیستن پر قند و چربین

♥️♥️

دراز نشست هیچ تاثیری نداره

خب عزیرم .. شما چی پیشنهاد میدی؟

من جهت کالری سوزی طناب میزنم 

دراز نشست 

و پلانک 

اما تایم ورزش کردنم طولانی نیست .. کلا بیست مین ه🥲😂

احتمالا دراز مدت موثره 

[QUOTE=388811389]اگه اصولی باشه چرا که نه من خیلی وقته حرفه ای ورزش میکنم [/QUOTE دراز نشست میرم .. ...

خیلیی زیادن من پیلاتس کارم قشنگم😁😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding