2777
2789
عنوان

قد پسرم👇

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینک کلا پسر یا ب داییش میره یا به مامانش

یا خدا قد پسرم به من نره😂

ولی داداشم الان قدش ۱۸۳

مامانم ۱۵۸ 

بجاش بابام قدش خیلی بلنده 

کلا قد یک چیز ژنتیکی است 

مشخص نیست 

پسر خالم مامانش متوسط  باباش متوسط 

خودش الان ۱۹۲ 

یا یکی پسر خاله ها دیگم باباش بلنده مامانشم بلند  قدش  ۱۶۵ خیلی کوتاهه شده نسبت به خانوادش حتی از مامانشم کوتاهه ترهه

یا خدا قد پسرم به من نره😂ولی داداشم الان قدش ۱۸۳مامانم ۱۵۸ بجاش بابام قدش خیلی بلنده کلا قد یک چیز ...

سلام بانو؛

قد پدر و مادر رو باهم جمع کنید بعد تقسیم بر دو و عدد بدست اومده رو به علاوه ۱۰ کنید مثلا میشه ۱۸۰

پسرتون قد متوسطش ۱۸۰ میشه و ممکنه ۱۷۵ تا ۱۸۵ بشه!

و اینک پسر ب خانواده مادری میره

یعنی اگ دایی داشته باشه ژنتیکش به دایی میره و اگ نداشته باشه متوسط قد پدر و مادرش میره و شبیه مادرشم میشه و بچه پسر اول خانواده قدش معمولا از پسر دوم بلند تر میشه

سلام بانو؛قد پدر و مادر رو باهم جمع کنید بعد تقسیم بر دو و عدد بدست اومده رو به علاوه ۱۰ کنید مثلا م ...

میگم که این حرف غلطه کلا ژنتیکه 

گفتم که قد مامان و باباش متوسطه خودش خیلی بلند شده 

یا قد مامان و باباش بلنده پسر ه خودش کوتاهه شده 

ک پسر اولشون ۱۶۵ 

پسر دومشون ۱۷۸ !!!!