2777
2789
عنوان

قد پسرم👇

100 بازدید | 26 پست

سلام پسر من 15 سالش هست متولد 1389/8/22 قدش 18۰ هس چکار کنم بلند تر بشه من میترسم از این بالاتر نره آخه چن ماهیه ۷.۸ ماهه رشد نکرده تازه ۳ ماهه میفرستم بدنسازی مشکل ایجاد نمیکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدش خیلی خوبه ک

اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم مگه اینکه سوالت مذهبی باشه مثلا چرا با فلان پسره یجا بودی چرا حرف زدی و... 🎀✨ اگه با حرفم تو تاپیکم مخالفی تاپیک رو ترک کن نیاز نیست نظر بدی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! با منطق جوابمووو بدهههه منطق نبود تو حرفت خواهشا ریپ نزن💙

پسر ۱۵ساله میشناسم ۱۵۵قدشه:/ قدش خوبه

اون دیگه خدایی  خیلی کوتاهه /:

من دختر خالم کلاس هفتم قدش ۱۷۰ ‌است 

دیگه بخواهدم رشد کنه یهو باید تو این سن رشد می‌کرد 

خانوادش چه بی فکرن  دکتر غدد نمیبرنش