melorynn مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 5779 عنوان درد بگیرید به حق پنج تن از صبح وقت داشتید برقو قطع کنید الان باید قطع میکردین 39 بازدید | 5 پست چه مرگشونه نه آب داریم نه برق 1404/04/28 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 😭😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲🤲 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30034 ماهم ظهر برق مون رفت ساعت سه اوج گرما پختیم بخدا من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22713 دزدی دیگه برق رو میدن به مزرعه های ارز دیجیتالشون دلیل هم دارم زمان جنگ که نت ملی شد برق کمتر قطع شد ( یا کلا قطع نشد) اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
bella_ciao عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 13359 باز خوبه نت داری سمت ما برق بره کلا آنتن میپره تا دو ساعت به هیشکی و هیچ جایی دسترسی نداری نه میشه به کسی زنگ زد نه کسی باهات تماس بگیره نه نت داشته باشی هیچی هیچی
behnambn عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 729 خودشون گفته بودن میخوان ایران رو به دوران هخامنشیان برگردونن الان برگردوندن دیگه چون اون زمان برق نبود آقا هستم.......................................................................................................
behnambn عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 729 به دوران پارینه سنگی نزدیک میشیم برق لازم نداریم وقتی اینهمه چوب داریم آتیش روشن میکنیم تلفن هم نیاز نداریم با دود ارتباط میگیریماینترنت هم نمیخواییم با پست نامه میدیم به هم فقط خیلی طول میکشه که جواب همو بدیم که اینم مشکلی نیست عادت میکنیم آقا هستم.......................................................................................................