2777
2789
عنوان

من رشتم روانشناسیه نامزد عقدیم برای بار چندم مسخره ام کرد😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 90 پست
نمیدونم امیدوارم سنش که بالا رفت عقایدش فرق کنه دوسشم دارم🥺❤️‍🩹

دوست داشتن برات اعصاب راحت نمیاره عزیزممم.. همه چی زندگی مشترک با دوست داشتن حل نمیشه فقط ماستمالی میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دوست داشتن برات اعصاب راحت نمیاره عزیزممم.. همه چی زندگی مشترک با دوست داشتن حل نمیشه فقط ماستمالی م ...

اره تا همین الانشم ثابت شده ولی خب نمیخوام طلاق بگیرم

چون هنوز جای امید هس و مستقل نشدم

کاربر جدید نیسم !♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تا همین الانشم ثابت شده ولی خب نمیخوام طلاق بگیرمچون هنوز جای امید هس و مستقل نشدم

جای چه امیدی؟؟ عزیزم تنهایی نمیتونی درست کنی اخلاق طرفت ذو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین نمیدونم متاهلی یانه ولی همه اخلاقای خوب و بدی دارن منظورم فعلا شرایط در حد طلاق حاد نیس

اره عزیزم ۱٠ساله ازدواج کردم.. من میگم نشونه ها رو تو عقد جدی بگیر و چشماتو کلمل باز کن. احساسو جایگزین عقل نکن 

دقیقا منم میخواسم با ناراحتیو اروم بودن حرف بزنم ولی گفت حقیقته بعد معذرت خواهیش بعدشم گفت میخوای هی ...

والا نظر منو میخوای دنبال جواب دادن ب حرفای این مدلیش کلا نباش!

نشنیده بگیر تغافل کن

در مقابل این حرفاش سکوت معنادار کن

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

باشغلش کار ندارم اما بشدت بی شخصیته ینی چی روانیا یا اوتیسمیا مگه اونا انسان نیستن ..ببخشید اما چ بی فرهنگ 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

۲۱

بخوام تحلیل کنم تمسخر از ضعف میاد مثل اون کوتاه قدی که به قد رشید میگه نردبون و مثال های دیگه ایشون هم بیسواده خواسته حقارت خودشو پنهان کنه پشت سایه ی تمسخر سواد شما 

روانشناس با روانی ها سر و کار نداره الزاما 

چراکه می‌تونه کار مشاوره تحصیلی ازدواج و .....رو انجام بده و نهایتا در مورد اختلال ها مشاوره بده و روانکاوی کنه و....

حتی روانپزشک ها هم الزاما با روانی ها سر و کار ندارن چرا که آمار نشون میده غالب مراجعین روانی نیستن بلکه قربانی یه آدم روانی دیگه بودن و روانشون آسیب دیده و....

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

باشغلش کار ندارم اما بشدت بی شخصیته ینی چی روانیا یا اوتیسمیا مگه اونا انسان نیستن ..ببخشید اما چ بی ...

اگه بدونه اوتیسمی ها چقدر فرشته ان هیچوقت همچین چرندی رو بلغور نمی‌کرد 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

اگه بدونه اوتیسمی ها چقدر فرشته ان هیچوقت همچین چرندی رو بلغور نمی‌کرد

هرکسی متوجه این نیست متاسفانه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن