2777
2789
عنوان

خصوصیات خوب خودتون بنویسین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 60 پست

شوخ طبعم، راز دار، بهترین ویژگی خوبم اینه شنونده خوبی هستم چون یه زمانی شنیده نشدم، بدون قضاوت و سرزنش یا تغییر ادما میتونم همونطور که هستن بپذیرمشون، کاری که گاهی پدر و مادرا هم برای بچه هاشون نمی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1) نادیده گرفتن چیزایی که سم هستند...آدم های سم، موقعیت های سمی و ...
2) از جنسیتم راضی ام و زنانگی بالایی دارم

3) پول در آوردن را به واسطه مهارت هایی که دارم بلدم...حتی در این موقعیت اخیر که همه مینالن، من در حال زدن کسب و کار شخصی ام هستم و کارفرمایی را تجربه میکنم به علاوه اینکه هنوز در شرکتی هم مشغول به کارم و حقوق به نسبت خوبی دارم

4) سواد رابطه عاطفی بلدم و تونستم همسر و خانواده اش را همراه خودم کنم و حتی ارتباطات با خانواده خودم را هم ترمیم کردم

5) چشمام به دارایی و بشقاب بقیه نیست و خودم را با ورژن قبلی خودم مقایسه میکنم و در صلح درونی با خودم هستم

6) حس زیبایی و نشاط در درونم دارم...ورزش میکنم و اعتماد به نفس و عزت نفسم خوبه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

😁💝

😂🙏🏻

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بداشو میخوایی بگم زود قهر میکنم حسودم حساسم 😁

عزیز دلم حساس بودن الزاما بد نیست 

اون دو تا هم که اگه ما خانما نداشته باشیم عجیبه😂😘

ولی قطعا مهربونی حس کردم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
شوخ طبعم، راز دار، بهترین ویژگی خوبم اینه شنونده خوبی هستم چون یه زمانی شنیده نشدم، بدون قضاوت و سرز ...

بسیار عالی چه خوبه که شنونده هستی این خصلتی که خیلی ها ندارن

عزیز دلم حساس بودن الزاما بد نیست اون دو تا هم که اگه ما خانما نداشته باشیم عجیبه😂😘ولی قطعا مهربون ...

قربونت برم عزیزم ♥️😘

وِل کُـن جَهــــانــ را ... قَهـــوه اتــ یَـــخ کَـــرد
1) نادیده گرفتن چیزایی که سم هستند...آدم های سم، موقعیت های سمی و ...2) از جنسیتم راضی ام و زنانگی ب ...

واقعا عالی و ممنون که صفات خوب خودت را نوشتی 

از اینکه اینقدر عالی هستی بهت افتخار میکنم دوست مجازی

قربونت برم عزیزم ♥️😘

خدا نکنه عزیز دلم

ما خانم ها و حتی دخترها واقعا گاهی صفات خوب خودمون رو یادمون میره و باید به خودمون یاداوری کنیم❤️

دقیقا

بهترین ها را برای تو و بقیه خانم ها و دخترها آرزو میکنم 

❤️😘

واقعا عالی و ممنون که صفات خوب خودت را نوشتی از اینکه اینقدر عالی هستی بهت افتخار میکنم دوست مجازی

لطف دارید سارا جان❤️

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

تو چقدر منی🥰😘

🫠❤️💋

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

لطف دارید سارا جان❤️

❤️🌹