2777
2789
عنوان

راننده ها

45 بازدید | 15 پست

چقدر طول کشید مسلط بشید؟!من کلا قبل گواهینامه هم میترسیدم از رانندگی الآنم تقریبا سه ماهه قبول شدم فقط یه مسیر های کوتاه و خلوت میرم امروز یه کم جای شلوغ رفتم خیلی آروم میرفتم تو جای شلوغ اصلا جرأت تند رفتن ندارم تندم هم البته ۴۰کیلومتر هست🤓 دیگه فکر کنید با دنده دو و سرعت ۲۰ راه همه رو بند می اوردم و مجبور بودند سبقت بگیرند😀چیکااااررکنم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اولش همینه نترس با دقت توجه رانندگی کن همجا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید خیلی رانندگی کنی تا بیاد دستت هنوز زوده نا امیدنشو رانندگی خیلی خوبه

آره خیلی خوب که نه خیلی عالیه. خیلی دوست دارم بتونم راحت رانندگی کنم شب و روز تو فکرمه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اولش همینه نترس با دقت توجه رانندگی کن همجا

بچه هام رو می برم کلاس امروز از یه مسیر شلوغ تر برگشتم دیگه وقتی نزدیک خونه می رسم دلم آروم میگیره

سه هفته بعد ولی با همین ارامش شما رفتم خیابون خیلی هم میترسیدم ولی رفتم

چند سالته؟! من فکر میکنم چون سن بالاتر اقدام کردم آنقدر میترسم

با تمرین اوکی میشی فقط نترس و برو

خدا کنه😃 یعنی باور کن روز اولی که برداشتم مسیر خیلی طولانی بود خییییس عرق شده بودم همش تو فکرم بود زنگ بزنم به شوهرم بگم بیا دیگه نمیتونم برگردونم🥴

چند سالته؟! من فکر میکنم چون سن بالاتر اقدام کردم آنقدر میترسم

ببین عزیزم من ۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم ولی ننشستم پشت فرمون بعد ۱۵ سال توی ۳۳ سالگی تازه میخواستم پشت فرمون بشینم و میترسیدم چند جلسه خصوصی کلاس گرفتم و نشستم و ادامه دادم 

خدا کنه😃 یعنی باور کن روز اولی که برداشتم مسیر خیلی طولانی بود خییییس عرق شده بودم همش تو فکرم بود ...

این چیزا طبیعیه هر کس بگه من از همون اول نترس بودم و عالی بفهم داره دروغ میگه

یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت…

خدا کنه😃 یعنی باور کن روز اولی که برداشتم مسیر خیلی طولانی بود خییییس عرق شده بودم همش تو فکرم بود ...

اوایل رانندگیم با خودم میگفتم من اصلا فلان خیابون کارم گیر کنه نمیتونم برم بس که شلوغه ولی حالا همون خیابون رو چندین بار رفتم

یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت…

اوایل رانندگیم با خودم میگفتم من اصلا فلان خیابون کارم گیر کنه نمیتونم برم بس که شلوغه ولی حالا همون ...

من از دور زدن بلوار ها میترسم در صورتی که اولین چیزی که یادم داد همون بوده الآنم نزدیک خونمون یه بلواره میرم تا ته خیابون بعد دور میزنم که بلوار دور نزنم🙃

اوایل رانندگیم با خودم میگفتم من اصلا فلان خیابون کارم گیر کنه نمیتونم برم بس که شلوغه ولی حالا همون ...

شما چند وقته رانندگی میکنی

ببین عزیزم من ۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم ولی ننشستم پشت فرمون بعد ۱۵ سال توی ۳۳ سالگی تازه میخواستم پش ...

آهان پس تو سن من شروع کردی ولی خب من قبلش صفر بودم حتی روشن کردن ماشین بلد نبودم