2777
2789
عنوان

خیانت😭😭😭

33 بازدید | 6 پست

امروز گالری مامانمو باز کردم دیدم عکس گرفته از صفحه گوشی بابام که پیامک داده به یکی از همکارای خانمش گفته ساعت فلان بیاخوشتیپ و.. باهم قرار گذاشتن اونم ۲بار

ظهر صدای دعواشون شنیدم ولی خب برام مهم نبود نفهمبدم سر چی بود خیلیم دعوای بزرگی نبود … الانم مثل همیشه هستن باهم

به نظرتون چرا؟ چرا مامانم عکس گرفته از رو گوشیش؟ همه چیزمونم به اسم من و مامانمه ( خوده بابام کرده) 

اشغال همینو کم داشتم..

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

مردا نمیدونم تا کی میخوان ب گندکاریشون ادامه بدن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتوچه بدرک انگار تو میتونی جلو خیانتشو بگیری

گناه داره مامانم 

بعدم میره پولامونو خرج زنای خراب میکنه.. هرچند که خودشم مثل اینکه کمی از خراب نداره

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

گناه داره مامانم بعدم میره پولامونو خرج زنای خراب میکنه.. هرچند که خودشم مثل اینکه کمی از خراب نداره

چندتا بچه ایید خوب کارتو مگه نگفتی مامانت گرفته خرج کنید نزارید خرج بقیه شه

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

مردا همینن بابا تازه به ۴۰ ک میرسن یه سریا ب سرشون میزنه دوباره زن بگیرن 

همینکه همه چی ب اسم تو مامانته خیلی خوبه ب یه ورتم نگیر 

یک ریسمان فکندی بردیم بر بلندی ،من درهوا معلق آن ریسمان گسسته. |کوروش بزرگ👑|

اگر مقالات علمی رو بخونید علتش رو متوجه میشید

انسان موجود تک همسر نیست نه مرد نه زن

بعد مدتی برای هم عادی میشن و دنبال یه چیز جدید میرن 

یکسریا هم هستن وفادارن بخاطر اینکه تو ذاتشون نیست و اینکار رو بی شرافتی میدونن

اما انسان کلا موجودی نیست که بتونه تک همسر باشه و توی ذاتش از ابتدا بوده و هست و خواهد بود 

آقا هستم.......................................................................................................