2777
2789

یا اینکه بشینم خونه بچمو بزرگ‌کنم موندم؟؟

از نظر مالی مشکلی نداریم که بمونیم وسط ماه ولی واس کیفیت زندگیمون که بالا بره نیازه مه برم سر کار و اینکه ملا روحیات خودمم خانم تحصیل کرده و‌تو اجتماع میپسنده کلا خانم مستقل میبینم حسرت میخورم

اما دلم واس بچم‌میسوزه

فکر میکنم اگه برم سرکار نمیتونم بهش برسم بتونم باهاش بازی کنم بریم باهم بیرون ... (روزای که کار دارم میرم بیرون و کنار بچم نیستم  اینقدر عذاب وجدان دارم و حس میکنم بشدت کم کاری میکنم براش )و احساس میکنم چند تربیته میشه چون اگه برم سرکار میزارم پیش مادرشوهرم و مامانم

تربیت بچه هم برام خیلی ملاکه 

شما جای من باشین چه تصمیمی میگیرین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن خودم میره بالا دیگه سخت میشه رفت سرکار

دیگه یابایدخداروبخوای یاخرمارو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

کار ، بچه بزرگ میشه ولی تو درنهایت ادم افسرده و با گذشت داستان میشی ک فردا بچه بزرگ شد نیاز ب یک مادر تحصیلکرده و تو اجتماع نیاز داره ، بچه چ شما باشی نباشی فرقی نداره بالخره ی تایمی کنارشی 

کار ، بچه بزرگ میشه ولی تو درنهایت ادم افسرده و با گذشت داستان میشی ک فردا بچه بزرگ شد نیاز ب یک ماد ...

تحصیلاتم بالایه از دانشگاه ملی..ولی خب خودم میگم این همه ذرس خوندم حداقل ثمره شو ببینم 

پاره وقت نه شغل کارمندی و یا هیات علمی منظورمه

اگر موقعیت هیات علمی داری که اصلا رهاش نکن

معمولا دانشگاهها مهد و مکان نگهداری برای بچه‌های اساتید هم دارند میتونی بری سر بزنی بهش و باهاش باشی وسط کارتم

بچه ت دو روز دیگه بزرگ میشه بفکر این باش بچه به مادر مستقل بیشتر نیاز داره 

بذار خونه مادر یا مادرشوهرت 

من‌شهر غریبم کسیو ندارم و شاغلم 

بعد زایمانم هم حتما سرکار میرم 

شغل رو از دست نده بعد حسرت میخوری